وکیل جرایم کیفری (جزایی ) مهاجرین و اتباع خارجه در قبال ورود غیر قانونی به خاک ایران – وکیل جرایم کیفری (جزایی ) مهاجرین و اتباع خارجه در قبال رفع دیپورتی اقامت ( کارت آمایش )- وکیل جرایم کیفری (جزایی ) مهاجرین و اتباع خارجه در قبال رفع ریجکتی ویزای ایران – وکیل جرایم کیفری (جزایی ) مهاجرین و اتباع خارجه در قبال جعل اسناد و استفاده از سند مجهول( جعل پاسپورت ، شناسنامه ، کارت ملی ) در ایران – وکیل جرایم کیفری (جزایی ) مهاجرین و اتباع خارجه در قبال حمل و قاچاق مواد مخدر در ایران – وکیل جرایم کیفری (جزایی ) مهاجرین و اتباع خارجه در قبال رابطه نامشروع در ایران – وکیل جرایم کیفری (جزایی ) مهاجرین و اتباع خارجه در قبال کلاهبرداری در ایران- وکیل جرایم کیفری (جزایی ) مهاجرین و اتباع خارجه در قبال سرقت – وکیل جرایم کیفری (جزایی ) مهاجرین و اتباع خارجه در قبال قتل – وکیل جرایم کیفری (جزایی ) مهاجرین و اتباع خارجه در قبال جرایم اینترنتی – وکیل جرایم کیفری (جزایی ) مهاجرین و اتباع خارجه در قبال ضرب و شتم – وکیل جرایم کیفری (جزایی ) مهاجرین و اتباع خارجه در قبال فروش مال غیر – وکیل جرایم کیفری (جزایی ) مهاجرین و اتباع خارجه در قبال صدور چک بلامحل
( اخذ گواهینامه رانندگی برای اتباع خارجه در ایران )
برای اطلاعات بیشتر و تصمیم بهتر می توانید به سایت های موسسه حقوقی و بین المللی یسنا مراجعه نمایید:
www.yasnahome.com
www.yasnasa.com
www.yasnairan.com
www.yasnalawyer.com
www.yasnamigration.com
پذیرش وکالت و مشاوره در مهاجرت کلیه اتباع خارجه به کشور ایران از طریقهای مختلف زیر نظر بهترین وکلای بین المللی و پایه یک دادگستری
موسسه حقوقی و بین المللی سپند آفرین یسنا دارای سابقه ای بسیار درخشان در زمینه ی انجام انواع وکالت مشاوره های حقوقی برای مهاجرین و اتباع خارجه در ایران بوده و با بهره گیری از علم و تخصص و تجربه ی حقوق دانان و کارشناسان فعال و خبره ی خود به عنوان مشاور و مدیر حقوقی توانسته است تا خدمات تخصصی حقوقی خود را به طور گسترده در اختیار این مهاجرین و اتباع خارجه قرار دهد و این تنها بخشی از فعالیت های حقوقی این موسسه می باشد که خدمات و فعالیت های گسترده ای در همه ی بخش های تخصصی حقوقی بر عهده دارند.
موسسه حقوقی و بین المللی یسنا با بهره گیری از نیرو های کارآمد و با تجربه، کلیه مراحل مربوط به مهاجرت به کشور ایران را که شامل اخذ و ارسال دعوت نامه ، اخذ انواع ویزا ، اخذ اقامت ( کارت آمایش )، اخذ شهرندی و تابعیت ، اخذ گواهینامه رانندگی ، قبول وکالت و مشاوره در امور حقوقی و کیفری را به طور تخصصی ارائه می دهد.
راههای مهاجرت به کشور ایران
1- مهاجرت اتباع خارجه به کشور ایران از طریق سرمایه گذاری
2- مهاجرت اتباع خارجه به کشور ایران از طریق تحصیلی
3- مهاجرت اتباع خارجه به کشور ایران از طریق کاری ( نیروی متخصص )
4- مهاجرت اتباع خارجه به کشور ایران از طریق ازدواج
5- مهاجرت اتباع خارجه به کشور ایران از طریق تولد فرزند
6- مهاجرت اتباع خارجه به کشور ایران از طریق کسب کار ( ثبت شرکت با مالکیت 100% )
7- مهاجرت اتباع خارجه به کشور ایران از طریق پناهندگی
مشخصات کشور ایران
پایتخت : تهران
زبان : فارسی
حکومت : جمهوری اسلامی
مساحت : ۱٬۶۴۸٬۰۰۰ کیلومتر مربع
جمعیت : 81 میلیون نفر
واحد پول : ریال
دین : اسلام
شهرهای مهم کشور ایران : تهران ، مشهد ، اصفهان ، کرج ، تبریز ، شیراز ، قم ، هواز ، ارومیه ، کرمانشاه ، رشت ، ساری ، اهواز ، چابهار و سایر شهرها
همسایگان : ایران، با پانزده کشور همسایه است که این همسایگی در مرز های زمینی و دریایی است. زمینی با هفت کشور و دریایی با هشت کشور همسایه است. از شرق با پاکستان، افغانستان و ترکمنستان، از شمال با روسیه، قزاقستان، جمهوری آذربایجان و ارمنستان، از غرب با ترکیه و عراق و از جنوب با کویت، عربستان، قطر، بحرین، امارات و عمان همسایه است.
پذیرش وکالت و مشاوره در دعاوی کیفری ( جزایی ) کشور ایران برای مهاجرین و اتباع خارجه زیر نظر بهترین وکلای بین المللی و پایه یک دادگستری
موسسه حقوقی و بین المللی یسنا با بهره گیری از نیرو های کارآمد و با تجربه ، کلیه مراحل مربوط انواع دعاوی کیفری ( جزایی ) در ایران برای مهاجرین اتباع خارجه کلیه کشورها زیر نظر بهترین وکلای بین المللی و پایه یک دادگستری بصورت تخصصی ارائه می دهد.
خدمات کیفری ( جزایی ) موسسه حقوقی و بین المللی یسنا در ایران برای مهاجرین و اتباع خارجه کلیه کشورها بشرح ذیل می باشد .
1- قبول وکالت و مشاوره در دعاوی کیفری ( جزایی ) مهاجرین و اتباع خارجه درقبال ورود غیر قانونی به خاک ایران
2- قبول وکالت و مشاوره در دعاوی کیفری ( جزایی ) مهاجرین و اتباع خارجه درقبال رفع دیپورتی اقامت ( کارت آمایش ) از ایران
3- قبول وکالت و مشاوره در دعاوی کیفری ( جزایی ) مهاجرین و اتباع خارجه درقبال رفع ریجکتی انواع ویزای کشور ایران
4- قبول وکالت و مشاوره در دعاوی کیفری ( جزایی ) مهاجرین و اتباع خارجه درقبال جعل اسناد و استفاده از سند مجهول( جعل پاسپورت ، شناسنامه ، کارت ملی ) در ایران
5- قبول وکالت و مشاوره در دعاوی کیفری ( جزایی ) مهاجرین و اتباع خارجه درقبال حمل و قاچاق مواد مخدر در ایران
6- قبول وکالت و مشاوره در دعاوی کیفری ( جزایی ) مهاجرین و اتباع خارجه درقبال جرایم رابطه نامشروع در ایران
7- قبول وکالت و مشاوره در دعاوی کیفری ( جزایی ) مهاجرین و اتباع خارجه درقبال جرایم کلاهبرداری در ایران
8- قبول وکالت و مشاوره در دعاوی کیفری ( جزایی ) مهاجرین و اتباع خارجه درقبال جرایم سرقت در ایران
9- قبول وکالت و مشاوره در دعاوی کیفری ( جزایی ) مهاجرین و اتباع خارجه درقبال جرایم اینترنتی در ایران
10- قبول وکالت و مشاوره در دعاوی کیفری ( جزایی ) مهاجرین و اتباع خارجه درقبال جرایم ضرب و شتم در ایران
11- قبول وکالت و مشاوره در دعاوی کیفری ( جزایی ) مهاجرین اتباع خارجه درقبال جرایم قتل در ایران
12- قبول وکالت و مشاوره در دعاوی کیفری ( جزایی ) مهاجرین اتباع خارجه درقبال جرایم صدور چک بلامحل در ایران
13- قبول وکالت و مشاوره در دعاوی کیفری ( جزایی ) مهاجرین اتباع خارجه درقبال جرایم فروش مال غیر در ایران
14- قبول وکالت و مشاوره در دعاوی کیفری ( جزایی ) مهاجرین اتباع خارجه درقبال جرایم خیانت در امانت
مهاجرین و اتباع خارجه در ایران و چگونگی نحوه بررسی حقوق و تکالیف آن ها
موضوع حقوق اتباع خارجه همیشه در طول تاریخ مورد بحث و بررسی بوده و نظرات متفاوتی نسبت به آن ابراز شده است به همین دلیل قوانین کشورها تحت تاثیر همین افکار و نظریات، هریک، وضع حقوقی خاصی برای اتباع خارجه در نظر گرفتهاند. در دنیای امروز هر کشور قواعد خاصی برای تعیین اتباع خود تنظیم میکند بنابراین اگر بر اساس آن قواعد فردی تبعه آن کشور نباشد، «بیگانه» محسوب میشود. جدا کردن این دو دسته از اشخاص یعنی اتباع و بیگانگان در هر کشور، از این ضرورت ناشی میشود و همین امر باعث تفاوتهایی در حقوق بیگانگان نسبت به اتباع یک کشور میشود.
چه کسانی اتباع ایران هستند و خارجیان مقیم ایران
مطابق قوانین موجود، اشخاص زیر تبعه ایران محسوب میشوند:
1- تمام ساکنان ایران به استثنای اشخاصی که تبعیت خارجی آنها مسلم باشد، تبعیت خارجی کسانی مسلم است که مدارک تابعیت آنها مورد اعتراض دولت ایران نباشد.
2- کسانی که پدر آنها ایرانی است اعم از اینکه در ایران یا در خارجه متولد شده باشند.
3- کسانی که در ایران متولد شده و پدر و مادر آنها غیر معلوم باشند.
4- کسانی که در ایران از پدر و مادر خارجی که یکی از آنها در ایران متولد شده به وجود آمدهاند.
5- کسانی که در ایران از پدری که تبعه خارجه است بهوجود آمده و بلافاصله پس از رسیدن به سن هجده سال تمام، لااقل یک سال دیگر در ایران اقامت کرده باشند در غیر این صورت قبول شدن آنها به تابعیت ایران طبق مقرراتی است که مطابق قانون برای تحصیلات تابعیت ایران مقرر است.
خارجیان مقیم
اتباع بیگانه به دو دسته تقسیم میشوند
اشخاص حقیقی: افراد و انسانها هستند.
اشخاص حقوقی: شامل شرکتها، موسسات و سازمانها میشود. اشخاص حقوقی به حکم قانون دارای حقوق و تکالیفی هستند که برای افراد قایل شده است مگر حقوق و تکالیفی که ذاتا متعلق به انسانهاست مانند پدر شدن، ارث بردن….
مهمترین حقوق عمومی اتباع بیگانه و خارجیان مقیم عبارتند از:
آزادی ورود، عبور، توقف وخروج : بهطورکلی قانون ایران برای اتباع بیگانه آزادی ورود به خاک ایران را شناخته است اما این آزادی بدون قید و شرط نیست و در مورد عبور بیگانگان نیاز به اجازهنامه خاص دارد.
حق حمایت از جان و مال وحفظ حیثیت: طبق اصل بیستودوم قانون اساسی ایران، جان و مال همه افراد کشور مصون از تعرض است و بیگانگان نیز در میان افراد کشور قرار دارند.
حق داشتن امنیت فردی: منظور از اصل امنیت فردی، حمایت از فرد در قبال بازداشتهای خودسرانه، غیرقانونی و نامحدود است.
آزادی عقیده : مطابق اصل بیستوسوم قانون اساسی ایران: «تفتیش عقاید ممنوع است و هیچ کس را نمیتوان به صرف داشتن عقیدهای مورد تعرض و مواخذه قرارداد.»
حق اشتغال به هر گونه حرفه و صنعت: اتباع بیگانه میتوانند در ایران به هر تجارت، صنعت و حرفهای جز آنچه قانونا منحصر به اتباع ایرانی است یا در انحصار دولت است، اشتغال ورزند. البته بیشتر قوانین استخدامی، شرط تابعیت ایران بهعنوان یکی از شرایط اصلی استخدام در نظر گرفته شده است. ماده ۱۲۰ قانون کار بیان میدارد:« اتباع بیگانه نمیتوانند در ایران مشغول به کار شوند مگر اینکه اولا دارای روادید ورود با حق کار مشخص بوده و ثانیا مطابق قوانین و آییننامههای مربوطه پروانه کار دریافت دارند.»
حق مراجعه به مراجع قضایی : در حقوق ایران بیگانگان نیز مانند اتباع ایران، حق ترافع نزد مراجع قضایی ایران را برابر قواعد حاکم بر صلاحیت دادگاهها در ایران دارا هستند. اما برای جلوگیری از سوءاستفادههای احتمالی، هرگاه تبعه بیگانه دعوی علیه شخص ایرانی مطرح کند طرف ایرانی میتواند از دادگاه درخواست کند وفق ماده ۱۴۴ قانون آیین دادرسی مدنی از تبعه بیگانه تامین مناسب اخذ شود.
نگاه قانون به جرایم بیگانگان
خارجیان مقیم : چنانچه جرمی نسبت به یک تبعه خارجی در ایران واقع شود، قابل تعقیب در دادگستری خواهد بود. همچنین به جرایم ارتکابی از سوی آنان در ایران در مراجع کیفری ایران رسیدگی میشود. نمایندگان سیاسی فرستاده شده از سوی دولت خارجی و کارمندان دیپلماتیک آن دولت از تعقیب کیفری در ایران مصون هستند و قابل تعقیب نخواهند بود.
اصل چهاردهم قانون اساسی مقرر میدارد: «دولت جمهوری اسلامی ایران را مکلف به رعایت قسط و عدل و اخلاق حسنه با افراد غیرمسلمان و رعایت حقوق انسانی اتباع بیگانه نموده است. مادامی که آنها علیه اسلام و جمهوری اسلامی ایران توطئه و اقدام ننمایند.»
حقوق سیاسی اتباع بیگانه: حقوق سیاسی عبارت است از حقوقی که در فقط به اتباع داخلی نسبت داده شده است. اصولا بیگانگان از حقوق سیاسی برخوردار نیستند و فلسفه این امر جلوگیری از دخالت و اعمال نفوذ خارجیان مقیم در امور داخلی و سیاسی کشورهاست.
حق شرکت در انتخابات : اتباع بیگانه از حق انتخاب کردن و انتخاب شدن در انتخابات و نامزدی در مشاغل سیاسی، انتخابی و انتصابی ممنوع هستند.
خدمت نظام وظیفه: مهمترین وظیفه سیاسی اتباع یک کشور خدمت انجام نظام وظیفه است. بیگانگان از این تکلیف معافند.
پرداخت مالیات: طبق بند ۵ از ماده ۱ قانون مالیتهای مستقیم خارجیان مقیم نیز باید مالیات پرداخت کنند.
سایر حقوق سیاسی: بیگانگان از مشاغل دولتی و نظامی و انتظامی ممنوع هستند.
نکته
به موجب اصل ۸۲ قانون اساسی، استخدام کارشناسان خارجی از طرف دولت ممنوع است، مگر در موارد ضرورت با تصویب مجلس. اصل ۱۴۵ قانون اساسی مقرر میدارد: «هیچ فرد خارجی به عضویت در ارتش و نیروهای انتظامی کشور پذیرفته نمیشود.»
تعداد وکلا در جرائم کیفری برای مهاجرین و اتباع خارجه
تعداد وکلایی که مهاجرین و اتباع خارجه در ایران می توانند در دعاوی مختلف بصورت همزمان و توامان به دادگاه معرفی نمایند، یکی از مهمترین مباحث موجود در قوانین (اعم از قانون آیین دادرسی کیفری و قانون آیین دادرسی مدنی) به خود اختصاص میدهد.
جرا که این موضوع یکی از نکات مهمی است که مستقیماً در حقوق اصحاب دعوا و نحوه استیفای حقوق ایشان تاثیر گذار است و طبیعتاً هنگامی که بجای یک وکیل، دو یا چند وکیل بتوانند در یک پرونده برای شخصی وکالت بنمایند، می تواند آثار بهتری داشته باشد.
در دعاوی کیفری به دلیل حساسیت ها و آثاری که در پی خواهد داشت، قانونگذار ما بصورت مفصل تر به بحث تعدد وکلا پرداخته است، خصوصاً دعاوی و جرائمی که در دادگاه کیفری یک رسیدگی می شوند موضوع بسیار مهم تر و حساس تر است.
به همین دلیل است که استثنائاً تعداد وکلای طرفین (اعم از شاکی و مشتکی عنه) می تواند در مرحله رسیدگی در دادگاه (و نه دادسرا) حداکثر سه وکیل بصورت همزمان باشد.
به دلیل اهمیت این موضوع، در ادامه تعداد وکلایی که اصحاب پرونده کیفری می توانند به دادگاه معرفی نمایند را در ادامه بررسی می نماییم که مشاهده می فرمایید.
در دعاوی کیفری اتباع خارجه چند وکیل می توانند معرفی نمایند ؟
در جرایم کیفری به طور معمول می توان حداکثر دو وکیل کیفری به دادگاه معرفی کرد و در جرایمی که در صلاحیت دادگاه کیفری یک است از جمله قصاص نفس، اعدام، حبس ابد، قطع عضو، جرایم سیاسی و مطبوعاتی و… می توان حداکثر سه وکیل معرفی نمود و در مرحله تحقیقات مقدماتی حداکثر یک وکیل معرفی نماید.
در جرایمی که مجازات آن سلب حیات یا حبس ابد است، چنانچه متهم اقدام به معرفی وکیل در مرحله اول یعنی در دادسرا ننماید، بازپرس در این مرحله برای وی وکیل تسخیری انتخاب می نماید.
مدارک لازم جهت طرح پرونده کیفری مهاجرین و اتباع خارجه در ایران
1- تنظیم شکوائیه
2- کپی شناشنامه و کارت ملی شاکی
3- وکالت نامه وکیل در صورت داشتن وکیل
4- مشخصات مشتکی عنه (در صورت مشخص بودن)
در دعوای کیفری علاوه بر مجازات متهم طبق قانون مجازات اسلامی در مواردی مجرم محکوم ملزم به جبران خسارات وارده به شاکی می باشد.
در دعاوی کیفری با توجه به اهمیت جرایم و تخصصی بودن آن و به دلیل ضمانت اجرای آن که مجازات قانونی می باشد، پس بنابراین بهتر است شاکی و متهم با وکیل کیفری مجرب و با تجربه مشورت و مشاوره حقوقی نموده تا با اخذ تصمصیم درست و در کوتاهترین زمان ممکن به بهترین نتیجه برسند.
وکیل دعاوی کیفری بر خلاف وکیل حقوقی نمی تواند در کلیه دعوای کیفری قبول وکالت نماید، از جمله دعاوی کیفری ای که قابلیت طرح در دیوان عالی کشور را دارد، این نوع دعاوی را فقط وکلای پایه یک می تواند قبول وکالت نماید.
خدماتی وکلای موسسه حقوقی و بین المللی یسنا قادر به انجام آن در کشور ایران برای مهاجرین و اتباع می باشد به شرح ذیل می باشد :
1- قبول وکالت در پرونده های جزایی ( کیفری ) برای مهاجرین و اتباع خارجه درکشور ایران توسط وکیل پایه یک دادگستری
2- قبول وکالت در پرونده های حقوقی ( مدنی ) برای مهاجرین و اتباع خارجه درکشور ایران توسط وکیل پایه یک دادگستری
3- قبول وکالت و مشاوره در اخذ اقامت برای مهاجرین و اتباع خارجه درکشور ایران توسط وکیل پایه یک دادگستری
4- قبول وکالت و مشاوره در اخذ ویزای برای مهاجرین و اتباع خارجه درکشور ایران توسط وکیل پایه یک دادگستری
5- قبول وکالت و مشاوره در رفع ریجکتی ( ریجکت شدن ) برای مهاجرین و اتباع خارجه درکشور ایران توسط وکیل پایه یک دادگستری
6- قبول وکالت و مشاوره در رفع اخراج شدن ( دیپورت ) برای مهاجرین و اتباع خارجه درکشور ایران توسط وکیل پایه یک دادگستری
7- قبول وکالت و مشاوره در ثبت شرکت و گرفتن شریک تجاری برای مهاجرین و اتباع خارجه درکشور ایران توسط وکیل پایه یک دادگستری
8- قبول وکالت و مشاوره در ثبت شعبه برای مهاجرین و اتباع خارجه درکشور ایران توسط وکیل پایه یک دادگستری
9- قبول وکالت و مشاوره در سرمایه گذاری برای مهاجرین و اتباع خارجه درکشور ایران توسط وکیل پایه یک دادگستری
10- قبول وکالت و مشاوره در امور بازرگانی و تجاری ( صادرات و واردات ، خرید کالا ، حمل و نقل بین المللی ، امور گمرکی و ترخیص کالا ، تنظیم قراردادهای بین المللی ) برای مهاجرین و اتباع خارجه درکشور ایران توسط وکیل پایه یک دادگستری.
11- قبول وکالت و مشاوره خرید و پیش خرید و اجاره املاک و مستغلات مسکونی و اداری و تجاری برای مهاجرین و اتباع خارجه درکشور ایران توسط وکیل پایه یک دادگستری
12- قبول وکالت و مشاوره در کلیه خدمات بانکی و نقل و انتقالات ارزی برای مهاجرین و اتباع خارجه درکشور ایران توسط وکیل پایه یک دادگستری
موسسه حقوقي بین المللی یسنا هميار و پشتيبان شماست.
در اين همياري چتر امنيت و اطمينان خاطر بر كليه روابط تجاري شما سايه انداز خواهد بود. ما با ارائه خدمات مشاوره اي و حقوقي تخصصي به شما همواره حقوق شما را تضمين كرده و به شما اين اطمينان خاطر را مي دهيم كه حق را مي شود محافظت نموده و در جريان رسيدگي آنرا احقاق نمود.