ثبت شرکت با مسئولیت محدود توسط وکیل متخصص و پایه یک دادگستری ، ثبت شرکت سهامی خاص توسط وکیل متخصص و پایه یک دادگستری ، شرکت تضامنی توسط وکیل متخصص و پایه یک دادگستری ، شرکت مختلط غیر سهامی توسط وکیل متخصص و پایه یک دادگستری ، شرکت مختلط سهامی توسط وکیل متخصص و پایه یک دادگستری ، شرکت نسبی توسط وکیل متخصص و پایه یک دادگستری ، شرکت تعاونی تولید و مصرف توسط وکیل متخصص و پایه یک دادگستری ، ثبت شرکت در مناطق آزاد توسط وکیل متخصص و پایه یک دادگستری ، ثبت شرکت برای مهاجرین و اتباع خارجه با 100% مالکیت در ایران توسط وکیل متخصص و پایه یک دادگستری ، ثبت شعبه خارجی برای مهاجرین و اتباع خارجه در ایران توسط وکیل متخصص و پایه یک دادگستری ،ثبت شرکت برای ایرانیان مقیم خارج از کشور توسط وکیل متخصص و پایه یک دادگستری
برای اطلاعات بیشتر و تصمیم بهتر می توانید به سایت های موسسه حقوقی و بین المللی یسنا مراجعه نمایید
www.yasnahome.com
www.yasnasa.com
www.yasnairan.com
www.yasnalawyer.com
www.yasnamigration.com
(نقش وکیل و مشاورخوب این است که احتمال خطاها را کم کند و در تصمیم گیری درست شما را یاری نماید )
موسسه حقوقی و بین المللی سپند آفرین یسنا با هدف ارائه خدمات تخصصی به صورت حرفه ای به کلیه مشتریان ٫ توسط جمعی از وکلا و متخصصان در این امور راه اندازی گردید و همواره مشتری مداری و بکار گیری روش های نوآورانه و خلاقانه را در خط مشی های خود بصورت برجسته سرلوحه قرار داده است. این مجموعه آمادگی جهت ارائه مشاوره در زمینه ثبت انواع شرکت ( مسئولیت محدود ٫ سهامی خاص و عام ٫ تضامنی ٫ موسسات غیر تجاری ٫ نسبی ٫ تعاونی ٫ شرکت های هلدینگ و … ) ، مجوز فعالیت ، رتبه بندی ، تغییرات ، صورتجلسه ، اخذ کد اقتصادی ، اخذ کارت بازرگانی ، خدمات بانکی و غیره را دارد.
انواع شرکت ها و تعاریف آنها
در این مقاله قصد داریم شما را با ۸ تعریف شرکت تجاری که شامل سهامی عام، سهامی خاص، با مسئولیت محدود، تضامنی، مختلط غیرسهامی، مختلط سهامی، نسبی و تعاونی می باشد، آشنا کنیم تا با آگاهی کامل بتوانید به امور مربوط با این شرکت ها بپردازید.
مراحل ثبت انواع شرکت
این مطلب که راجع به ثبت شرکت های تجاری است، ابتدا به معرفی مختصری از شرکتهای تجاری هشت گانه (سهامی عام، سهامی خاص، با مسئولیت محدود، تضامنی، مختلط غیرسهامی، مختلط سهامی، نسبی و تعاونی) پرداخته، سپس مدارک مورد نیاز جهت ثبت شرکت های نام برده و بعد از آن رویه عملی مراحل ثبت شرکت را به طورکلی توضیح خواهیم داد.
تعریف شرکت سهامی عام
شرکت سهامیعام، شرکتی است بازرگانی (ولو اینکه موضوع عملیات آن، امور بازرگانی نباشد) که سرمایه آن به سهام، تقسیم شده که بخشی از این سرمایه از طریق فروش سهام به مردم تأمین میشود. در شرکت سهامیعام، تعداد سهامداران نباید از سه نفر کمتر باشد و مسئولیت سهامداران، محدود به مبلغ اسمی سهام آنهاست. در این شرکت، عبارت «شرکت سهامی عام» باید قبل از نام شرکت یا بعد از آن، بدون فاصله با نام شرکت در کلیه اوراق و اطلاعیهها و آگهیهای شرکت به طور روشن و خوانا قید شود.
مدارک مورد نیاز برای ثبت شرکت سهامی عام:
الف ) مدارک لازم جهت کسب اجازهی پذیرهنویسی شرکت سهامیعام در حال تأسیس، از مرجع ثبت شرکتها:
1- دو نسخه طرح اظهارنامهی شرکت سهامیعا
2- دونسخه طرح اساسنامهی شرکت سهامیعام
3- دو نسخه طرح اعلامیهی پذیرهنویسی
4- گواهی بانکی مبنی بر واریز حداقل 35% سرمایه، تعهد توسط مؤسسین
5- فتوکپی شناسنامهی مؤسسین
ب ) مدارک لازم جهت تأسیس شرکت:
1- دو نسخه اظهارنامه
2- دو نسخه اساسنامه
3- دو نسخه صورت جلسهی مجمع عمومی مؤسسین
4- دو نسخه صورت جلسهی هیأت مدیره (تعداد مدیران، حداقل پنج نفر می باشد.)
5- آگهی دعوت مجمع مؤسسین در روزنامهی تعیین شده
6- فتوکپی شناسنامهی مدیران (در مورد اشخاص حقوقی، ارائهی برگ نمایندگی، الزامی است.)
7- گواهی بانک مبنی بر واریز 35% سرمایهی شرکت
8- ارائهی مجوز یا موافقت اصولی یا مجوز از مراجع ذیصلاح در صورت نیاز
تعریف شرکت سهامی خاص
شرکت سهامی خاص شرکتی است بازرگانی (ولو اینکه موضوع عملیات آن، امور بازرگانی نباشد) که تمام سرمایه آن منحصراً توسط مؤسسین، تأمینگردیده و سرمایه آن به سهام، تقسیم شده و مسئولیت صاحبان سهام، محدود به مبلغ اسمی سهام آنهاست. تعداد سهامداران نباید از سه نفر کمتر باشد و عنوان «شرکت سهامی خاص» باید قبل از نام شرکت یا بعد از آن بدون فاصله با نام شرکت، به طور روشن و خوانا قید شود.
مدارک مورد نیاز برای ثبت شرکت سهامی خاص:
1- دو برگ اظهارنامهی تکمیل شدهی شرکت سهامی خاص و امضا ذیل اظهارنامه توسط کلیهی سهام داران
2- دو جلد اساسنامهی شرکت سهامی خاص و امضا ذیل تمام صفحات آن توسط کلیهی سهامداران
3- دو نسخه صورت جلسه مجمع عمومی مؤسسین که به امضای سهامداران و بازرسین رسیده باشد
4-دو نسخه صورت جلسه هیأت مدیره که به امضای مدیران منتخب مجمع، رسیده باشد
5- فتوکپی شناسنامهی کلیه سهامداران و بازرسین ( برابر اصل در دادگستری)
6- ارائهی گواهی پرداخت حداقل 35% سرمایهی شرکت از بانکی که حساب شرکت در حالِ تأسیس در آنجا باز شده است
7- ارائهی مجوز در صورت نیاز، بنا به اعلام کارشناس ادارهثبت شرکتها.
تعریف شرکت با مسئولیت محدود
شرکت با مسئولیت محدود، شرکتی است که بین دو یا چند نفر برای امور تجاری تشکیل شده و هر یک از شرکا بدون اینکه سرمایه به سهام یا قطعات سهام تقسیم شده باشد، فقط به میزان سرمایه خود مسئول قروض و تعهدات شرکت است،در نام شرکت باید عبارت ‹‹با مسئولیت محدود›› قید شود.
مدارک مورد نیاز برای ثبت شرکت با مسئولیت محدود:
1- دوبرگ تقاضانامه ثبت شرکتها با مسئولیت محدود
2- دوبرگ شرکت نامه
3- دو نسخه از اساسنامه
4- دو نسخه صورتجلسهی مجمع عمومی مؤسسین و هیأت مدیره
5- فتوکپی شناسنامهی شرکا و مدیران و ارائهی مجوز از مراجع ذیصلاح در صورت نیاز.
تعریف شرکت تضامنی
شرکت تضامنی،شرکتی است که تحت نام مخصوص برای امور تجاری بین دو یا چند نفر با مسئولیت تضامنی تشکیل میشود.اگر دارایی شرکت برای تأدیه تمام قروض کافی نباشد،هر یک ازشرکا مسئول پرداخت تمام قروض شرکت است. هر قراری که بین شرکا برخلاف این، ترتیب داده شده باشد در مقابل اشخاص ثالث، کان لم یکن خواهد بود. در نام شرکت تضامنی باید عبارت «شرکت تضامنی» و لااقل اسم یک نفر از شرکا ذکر شود.
مدارک مورد نیاز برای ثبت شرکت تضامنی:
1- دو برگ تقاضانامه
2- دو برگ شرکتنامه
3- دو نسخه اساسنامه
4- فتوکپی شناسنامهی شرکا
5- مجوز از مراجع ذیصلاح در صورت نیاز
تعریف شرکت مختلط غیرسهامی
شرکت مختلط غیرسهامی، شرکتی است که برای امور تجاری تحت نام مخصوصی بین یک یا چند نفر شریک ضامن و یک یا چند نفر شریک با مسئولیت محدود، بدون انتشار سهام، تشکیل میشود. شریک ضامن، مسئول کلیه قروضی است که ممکن است علاوه بر دارایی شرکت پیدا شود. شریک با مسئولیت محدود، کسی است که مسئولیت او فقط به میزان سرمایهای است که درشرکت گذارده و یا بایستی بگذارد. در اسم شرکت باید عبارت «شرکت مختلط» و لااقل اسم یکی از شرکای ضامن، قید شود.
مدارک مورد نیاز برای ثبت شرکت مختلط غیرسهامی :
1- یک نسخهی مصدق از شرکت نامه
2- یک نسخهی مصدق از اساسنامه (اگر باشد )
3- اسامی شرکت یا شرکای ضامن که سمت مدیریت دارند.
تعریف شرکت مختلط سهامی
شرکت مختلط سهامی، شرکتی است که تحت نام مخصوص بین یک عده شرکای سهامی و یک یا چند نفر شریک ضامن تشکیل میشود.شرکای سهامی کسانی هستند که سرمایهی آنها به صورت سهام یا قطعات سهام متساوی القیمه درآمده و مسئولیت آنها تا میزان همان سرمایهای است که در شرکت دارند. شریک ضامن کسی است که سرمایهی او به صورت سهام درنیامده و مسئول کلیهی قروضی است که ممکن است علاوه بر دارایی شرکت پیداشود .در صورت تعدد شریک ضامن، مسئولیت آنها در مقابل طلبکاران و روابط آنها با یکدیگر، تابع مقررات شرکت تضامنی خواهد بود. در نام شرکت باید عبارت «شرکت مختلط» و لااقل اسم یکی از شرکای ضامن قید شود.
مدارک لازم برای ثبت شرکت مختلط سهامی:
1- یک نسخهی مصدق از شرکت نامه
2- یک نسخهی مصدق از اساسنامه
3- اسامی مدیر یا مدیران شرکت
4- نوشتهای با امضای مدیر شرکت، حاکی از تعهد پرداخت تمام سرمایه و پرداخت واقعی لااقل ثلث از آن سرمایه
5- سوابق مصدق از تصمیمات مجمع عمومی در موارد مذکور در مواد 40 ،41 و 44
6- نوشتهای با امضای مدیر شرکت، حاکی از پرداخت تمام سرمایه نقدی شرکای ضامن و تسلیم تمام سرمایهی غیرنقدی با تعیین قیمت حصههای غیرنقدی
بدین منظور و در جهت برآورده کردن نیاز فوق ، موسسه حقوقی و بین المللی سپند آفرین یسنا متشکل از وکلای باتجربه این زمینه را فراهم کرده است تا بتوانید تنها از طریق تماس تلفنی از سراسر کشور از مشاوره تخصصی وکلا در زمینه های مختلف حقوقی بهره مند شوید.
بنابراین بهتر است قبل از هرگونه اقدام که درآینده بار حقوقی خواهد داشت با یک وکیل متخصص (همانند کاری که افراد در کشورهای پیشرفته انجام می دهند) مشورت نمائیم تا جلوی خسارات آتی را بگیریم و در صورت بروز اختلافات قبل از اقدام حقوقی حتما با یک وکیل مشورت کنیم که چه بسی یک مشورت ساده و صرف هزینه ای اندک جلوی خسارات و راه های طولانی دادگاهها و اطاله وقت مان را بگیرد .
موسسه حقوقي بین المللی یسنا هميار و پشتيبان شماست.
در اين همياري چتر امنيت و اطمينان خاطر بر كليه روابط تجاري شما سايه انداز خواهد بود. ما با ارائه خدمات مشاوره اي و حقوقي تخصصي به شما همواره حقوق شما را تضمين كرده و به شما اين اطمينان خاطر را مي دهيم كه حق را مي شود محافظت نموده و در جريان رسيدگي آنرا احقاق نمود.