قبول وکالت و مشاوره در کلیه امور حقوقی ( مدنی ) و کیفری ( جزائی )،امور حقوقی اتباع خارجه در ایران ، امورحقوقی شرکتهای داخلی و خارجی ،امور قراردادهای داخلی و بین المللی

وکیل پایه یک دادگستری ، وکیل کیفری ( جزایی ) ، وکیل حقوقی ( مدنی ) ، وکیل خانوادگی (طلاق و ازدواج ) ، وکیل ملکی ، وکیل دیوان عدالت اداری ، وکیل مهاجرتی ، وکیل مهاجرین و اتباع خارجه ، وکیل ثبت احوال ، وکیل داوری وصلح و سازش ، وکیل ایرانیان مقیم خارجه از کشور ، وکیل دادگاه تجدید نظر ، وکیل وصول مطالبات ، وکیل بانکی ، وکیل ارزی ، وکیل بازرگانی ، وکیل تصادفات و خسارات بیمه ای ، وکیل ثبتی ، وکیل اخذ نمایندگی و ایزو ، وکیل امور قراردادها
برای اطلاعات بیشتر و تصمیم بهتر می توانید به سایت های موسسه حقوقی و بین المللی یسنا مراجعه نمایید 
   www.yasnahome.com
www.yasnasa.com
 www.yasnairan.com
www.yasnalawyer.com
www.yasnamigration.com
 (نقش وکیل و مشاورخوب این است که احتمال خطاها را کم کند و در تصمیم گیری درست شما را یاری نماید )

 

امور حقوقی ( مدنی ) و کیفری جزائی )
همانگونه که مطلع هستید در دنیای پیچیده کنونی انسان ها برای پیشبرد اهدافشان در زمینه های گوناگون نیازمند مراجعه به افراد کار آشنا و کارشناس می باشند .بدیهی است که بعضاً اشتباهات کوچک ناشی از عدم تخصص در امری می تواند در پی دارنده زیانهای جبران ناپذیری باشند. طبیعتاً مسایل حقوقی از این قاعده مستثنی نیستند لذا برای طرح دعوی و دفاع در مراجع و محاکم قضایی و بطور کلی قبل از انجام هرگونه عمل حقوقی و معامله رجوع به حقوقدانان و وکلای دادگستری امری عقلائی و ضروری است. در همین راستا موسسه حقوقی و بین المللی سپند آفرین یسنا  با همکاری وکلای متخصص و مجرب ٫ آمادگی خود را جهت انجام امور حقوقی و ارائه مشاوره و قبول وکالت دعاوی ذیل را اعلام می دارد.
ارائه خدمات به اشخاص حقیقی
دعاوی حقوقی : امور ملکی ، انحصار وراثت ، چک ، سفته ، تقسیم ترکه ، امور ثبتی ، ثبت شرکتها، مطالبه وجه ، الزام به تنظیم سند ، خلع ید ، دعاوی مالک و مستاجر ، تخلیه ، دعاوی شهرداری ، دعاوی مربوط به مشارکت در ساخت ، ابطال قرارداد عادی انتقال ملک ، مطالبه بهای زمین تملیکی توسط دولت و شهرداری ، الزام شرکتهای بیمه به پرداخت خسارت ، دعاوی افراز ، تقسیم و فروش املاک مشاعی.
دعاوی کیفری : جعل ، کلاهبرداری ، خیانت در امانت ، چک و فروش مال غیر ، ترک انفاق ، دیه، قتل ، سرقت ، تهدید ، توهین ، رابطه نامشروع ، جرایم پزشکی ، تصرف عدوانی ، معامله ربوی ، جرائم مربوط به فضای مجازی ، مزاحمت ، ممانعت از حق.
دعاوی خانواده : طلاق ، طلاق توافقی ، مهریه ، نفقه ، اعسار ، تقسیط مهریه ، تمکین ، حضانت ، فسخ نکاح.
سایر دعاوی: دعاوی مربوط به مراجع حل اختلاف و کمیسیونهای مختلف از قبیل هیات حل اختلاف کارگر و کارفرما ، هیات های تشخیص ، مطالبات سازمان تامین اجتماعی ، هیات حل اختلاف مالیاتی ، سازمان تعزیرات حکومتی ، کمیسون ماده ۱۰۰ شهرداری ، اجرای ثبت ، دعاوی مربوط به دیوان عدالت ادارای.
ارائه خدمات به اشخاص حقیقی توسط وکیل در زمینه های مختلف می باشد که می توان به خدمات حقوقی ٫ کیفری ٫ خانواده ٫ انحصار وراثت و امور ثبتی اشاره کرد که هر کدام به اجزاء کوچکتر قابل تقسیم می باشد.
خدمات حقوقی : خدمات حقوقی شامل مطالبه وجه ٫ وصول چک ٫ دعوی موجر و مستاجر ٫ تنظیم قرارداد های فی ما بین اشخاص و …. می باشد.
خدمات کیفری : خدمات کیفری شامل قتل ٫ قاچاق ٫ توهین ٫ افترا به تعهد ٫ فحاشی ٫ جعل اسناد ٫ خیانت در امانت ٫ سرقت و …. می باشد.
خدمات خانواده : خدمات خانواده شامل طلاق ٫ مهریه ٫ نفقه ٫ اجرت المثل و ….. می باشد.
خدمات ثبتی : خدمات ثبتی شامل امور ملکی ٫شهرداری ٫ مالکیت و … می باشد.
اشخاص با مراجعه به وکیل و سپردن کار خود به وکیل و نتظیم قرارداد وکالت خود از پرونده فاصله می گیرند و به شخص خبره این کار می سپارند تا هم سریعتر و هم دقیقتر و کم اشتباه تر و با هزینه کمتر به هدف خود برسند و با انجام این کار از خیلی از رفت و آمد های خود به مراجع قانونی جلو گیری می کنند.
تعریف های کلی از مواردی که موکل لازم است بداند:
تعریف وکیل
وکیل کسی که از طرف شخص دیگری – اعم از حقوقی یا حقیقی – به موجب عقد وکالت برای انجام کاری مأمور می‌شود.
 تعریف وکالت
 قانون مدنی ایران در ماده ۶۵۶ وکالت را چنین تعریف کرده است:
وکالت عقدی است که به موجب آن یکی از طرفین طرف دیگر را بر انجام امری نایب خود قرار می دهد.
با انعقاد عقد وکالت، وکیل و موکل در برابر یکدیگر حق و تکلیف یافته، دارای روابط حقوقی، وظایف و مسئولیت های متقابلی می شوند.
وکالت در لغت به معنای واگذار کردن یا تفویض کردن می‌باشد.
وکالت در اصطلاح حقوقی
عقدی است که به موجب آن یکی از طرفین عقد، طرف دیگر را برای انجام امری نایب خود می‌نماید.
وکالت یکی از عقود بسیار رایج می‌باشد، که امروزه در صحنه‌های اجتماعی و اقتصادی و بانک‌ها استفادۀ زیادی می‌شود. وکالت عقد است و در نتیجه نیاز به ایجاب موکّل و قبول وکیل دارد.
وکالت
وکالت از جهت شکل به وکالت رسمی یا عادی یا شفاهی تقسیم می‌شود.
مورد وکالت باید امری باشد که به موجب قانون یا طببعتاً درانحصار شخص نباشد مثل وکالت در مجلس معامله که باید خودش عمل نماید و نمی‌تواند دیگری را وکیل نماید و دیگر این‌که خود شخص موکل بتواند آن را انجام دهد، برای مثال شخص ورشکسته که از دخالت در اموال ممنوع است نمی‌تواند در مورد آن به دیگری وکالت دهد.
حدود وکالت
«وکیل نمی‌تواند عملی را که خارج از حدود وکالت است انجام دهد» (مفاد ماده ۶۶۳قانون مدنی)
«در صورتی که وکالت به طور مطلق داده شده و قیدی در آن نیامده مربوط به ادارۀ اموال خواهد بود». (مفاد ماده ۶۶۱قانون مدنی)
مثلاً‌ در بیع حدود وکالت، فروش است و قبض ثمن آن جزو وکالت در بیع نیست مگر این‌که قرینۀ قطعی بر آن باشد.
مورد وکالت
راجع به مورد وکالت می توان موارد ذیل را بطور خلاصه اشاره کرد:
مورد وکالت نباید از مواردی باشد که قانون مباشرت شخص اصیل را ضروری بداند مثل وکالت در سوگند.
وکالت باید معلوم باشد اگر وکالت بصورت مطلق باشد به امور اداری و تصرفات مادی محدود می شود.
موضوع وکالت می تواند امور مادی یا حقوقی باشد مثلاً وکالت در عقد نکاح یک امر حقوقی است ولی وکالت در اخذ ثمن یا وکالت در پرداخت مالیات یا قبض مبیع یک امر مادی و تصرف مادی محسوب می شود . وکالت در همه امور ممکن است مگر اینکه مباشرت اصیل قانوناً لازم و ضروری باشد .
وکالت در توکیل
 اینکه وکیل مجاز باشد انجام امری را که در آن وکالت به دیگری واگذارد نیاز به تصریح دارد و در غیر این صورت شخصی ثالث در مقابل مؤکل مسئول خسارات خواهد بود.
وکیل ممکن است یک نفر باشد یا بیشتر و در صورت تعدد ممکن است به طور اجتماع باشد (این‌که همه با هم وکالت کنند) یا این‌که به طور مستقل باشد (هر کدام انجام دهد کافی است)
وکالت ممکن است مجانی باشد یا با اجرت و اگر مجانی بودن قید نشده محمول بر با اجرت خواهد بود. وکالت عقدی است جائز و طرفین می‌توانند هر گاه خواستند آن را بر هم بزنند مگر این که وکالت وکیل یا عدم عزل او، در ضمن عقد لازمی شرط شده است.
تعهدات وکیل
اگر از اقدامات یا سهل‌انگاری وکیل خسارتی به موکل وارد آید او مسئول خواهد بود.
رعایت مصلحت موکل در اقدامات و فعالیت‌های خویش.
استرداد اموال تحویلی، چرا که وکیل امین است و آن‌چه را که در اثر وکالت به دست می‌آورد باید به موکل تحویل دهد.
تسلیم صورت‌حساب وکالت.
تعهدات موکل
التزام عملی به تعهدات وکیل در قبال افراد ثالث؛ زیرا وکیل از طرف او انجام وظیفه نموده است.
پرداخت هزینه وکالت مثل کرایه و عوارض و مالیات که وکیل پراخته است.
پرداخت اجرت وکیل که طبق قرارداد یا عرف یا اجرة المثل پرداخت می‌شود.
بدین منظور و در جهت برآورده کردن نیاز فوق ، موسسه حقوقی و بین المللی سپند آفرین یسنا   متشکل از وکلای باتجربه  این زمینه را فراهم کرده است تا بتوانید تنها از طریق تماس تلفنی از سراسر کشور از مشاوره تخصصی وکلا  در زمینه های مختلف حقوقی بهره مند شوید.
بنابراین بهتر است قبل از هرگونه اقدام که درآینده بار حقوقی خواهد داشت با یک وکیل متخصص (همانند کاری که افراد در کشورهای پیشرفته انجام می دهند) مشورت نمائیم تا جلوی خسارات آتی را بگیریم و در صورت بروز اختلافات قبل از اقدام حقوقی حتما با یک وکیل مشورت کنیم که چه بسی یک مشورت ساده و صرف هزینه ای اندک جلوی خسارات و راه های طولانی دادگاهها و اطاله وقت مان را بگیرد .
موسسه حقوقي بین المللی یسنا هميار و پشتيبان شماست.
در اين همياري چتر امنيت و اطمينان خاطر بر كليه روابط تجاري شما سايه انداز خواهد بود. ما با ارائه خدمات مشاوره اي و حقوقي تخصصي به شما همواره حقوق شما را تضمين كرده و به شما اين اطمينان خاطر را مي دهيم كه حق را مي شود محافظت نموده و در جريان رسيدگي آنرا احقاق نمود.