ثبت شرکت سهامی عام برای مهاجرین و اتباع خارجه در ایران – ثبت شرکت سهامی خاص برای مهاجرین و اتباع خارجه در ایران – ثبت شرکت با مسئولیت محدود برای مهاجرین و اتباع خارجه در ایران – ثبت شرکت تضامنی برای مهاجرین و اتباع خارجه در ایران – ثبت شرکت مختلط غیرسهامی برای مهاجرین و اتباع خارجه در ایران – ثبت شرکت مختلط سهامی برای مهاجرین و اتباع خارجه در ایران – ثبت شرکت نسبی برای مهاجرین و اتباع خارجه در ایران – ثبت شعبه و نمایندگی برای مهاجرین و اتباع خارجه در ایران – اخذ کارت بازرگانی برای مهاجرین و اتباع خارجه در ایران – اخذ کد اقتصادی برای مهاجرین و اتباع خارجه در ایران – ثبت برند و علائم تجاری برای مهاجرین و اتباع خارجه در ایران – اخذ اقامت ( کارت آمایش ) از طریق ثبت شرکت برای مهاجرین و اتباع خارجه در ایران
( اخذ گواهینامه رانندگی برای اتباع خارجه در ایران )
برای اطلاعات بیشتر و تصمیم بهتر می توانید به سایت های موسسه حقوقی و بین المللی یسنا مراجعه نمایید:
www.yasnahome.com
www.yasnasa.com
www.yasnairan.com
www.yasnalawyer.com
www.yasnamigration.com
پذیرش وکالت و مشاوره در مهاجرت کلیه اتباع خارجه به کشور ایران از طریقهای مختلف زیر نظر بهترین وکلای بین المللی و پایه یک دادگستری
موسسه حقوقی و بین المللی سپند آفرین یسنا دارای سابقه ای بسیار درخشان در زمینه ی انجام انواع وکالت مشاوره های حقوقی برای مهاجرین و اتباع خارجه در ایران بوده و با بهره گیری از علم و تخصص و تجربه ی حقوق دانان و کارشناسان فعال و خبره ی خود به عنوان مشاور و مدیر حقوقی توانسته است تا خدمات تخصصی حقوقی خود را به طور گسترده در اختیار این مهاجرین و اتباع خارجه قرار دهد و این تنها بخشی از فعالیت های حقوقی این موسسه می باشد که خدمات و فعالیت های گسترده ای در همه ی بخش های تخصصی حقوقی بر عهده دارند.
موسسه حقوقی و بین المللی یسنا با بهره گیری از نیرو های کارآمد و با تجربه، کلیه مراحل مربوط به مهاجرت به کشور ایران را که شامل اخذ و ارسال دعوت نامه ، اخذ انواع ویزا ، اخذ اقامت ( کارت آمایش )، اخذ شهرندی و تابعیت ( شناسنامه ، کارت ملی ، پاسپورت ) ، اخذ گواهینامه رانندگی ، قبول وکالت و مشاوره در امور حقوقی و کیفری را به طور تخصصی ارائه می دهد.
راههای مهاجرت به کشور ایران
1- مهاجرت اتباع خارجه به کشور ایران از طریق سرمایه گذاری
2- مهاجرت اتباع خارجه به کشور ایران از طریق تحصیلی
3- مهاجرت اتباع خارجه به کشور ایران از طریق کاری ( نیروی متخصص )
4- مهاجرت اتباع خارجه به کشور ایران از طریق ازدواج
5- مهاجرت اتباع خارجه به کشور ایران از طریق تولد فرزند
6- مهاجرت اتباع خارجه به کشور ایران از طریق کسب کار ( ثبت شرکت با مالکیت 100% )
7- مهاجرت اتباع خارجه به کشور ایران از طریق پناهندگی
مشخصات کشور ایران
پایتخت : تهران
زبان : فارسی
حکومت : جمهوری اسلامی
مساحت : ۱٬۶۴۸٬۰۰۰ کیلومتر مربع
جمعیت : 81 میلیون نفر
واحد پول : ریال
دین : اسلام
شهرهای مهم کشور ایران : تهران ، مشهد ، اصفهان ، کرج ، تبریز ، شیراز ، قم ، هواز ، ارومیه ، کرمانشاه ، رشت ، ساری ، اهواز ، چابهار و سایر شهرها
همسایگان : ایران، با پانزده کشور همسایه است که این همسایگی در مرز های زمینی و دریایی است. زمینی با هفت کشور و دریایی با هشت کشور همسایه است. از شرق با پاکستان، افغانستان و ترکمنستان، از شمال با روسیه، قزاقستان، جمهوری آذربایجان و ارمنستان، از غرب با ترکیه و عراق و از جنوب با کویت، عربستان، قطر، بحرین، امارات و عمان همسایه است.
پذیرش وکالت و مشاوره در ثبت انواع شرکت در ایران برای مهاجرین و اتباع خارجه زیر نظر بهترین وکلای بین المللی و پایه یک دادگستری
موسسه حقوقی و بین المللی یسنا با هدف ارائه خدمات تخصصی به صورت حرفه ای به کلیه مشتریان خارجی ( اتباع خارجه ) در سراسر کشورها ٫ توسط جمعی از وکلا و متخصصان در این امور راه اندازی گردید و همواره مشتری مداری و بکار گیری روش های نوآورانه و خلاقانه را در خط مشی های خود بصورت برجسته سرلوحه قرار داده است. این مجموعه آمادگی جهت ارائه مشاوره در زمینه ثبت انواع شرکت ، شعبه خارجی به همراه مجوز فعالیت ، اخذ کد اقتصادی ، اخذ کارت بازرگانی ، خدمات بانکی ، خرید و یا اجاره دفتر کار و همچنین اخذ اقامت و غیره را دارد.
اتباع خارجه از هر کشوری که باشند می توانند با مالکیت 100% در تمام نقات ایران ( مناطق آزاد تجاری و غیر آزاد ) شرکت یا شعبه ثبت نمایند و نیازی به شریک ایرانی نمی باشد و از حقوق شهروندی و اقامت کشور جمهوری اسلامی ایران استفاده نمایند . و همچنین سهامداران شرکت خارجی در ایران می توانند افراد حقیقی یا حقوقی باشند .
اتباع خارجه می توانند به اسم شرکت خود در تمام نقاط ایران املاک مسکونی ، تجاری ، صنعتی و حتی انواع زمین با مالکیت 100% خریداری نماید. و همانند یک شهروند ایرانی به کسب و کار بپردازد .نحوه ثبت شرکت اتباع خارجی :
1- گذرنامه ترجمه رسمی شده تبعه خارجی
2- تکمیل فرم ثبت توسط کارشناسان موسسه یسنا . که در آن کلیه سمتها اعم از مدیر عامل و رییس هیات مدیره ، عضو هیات مدیره ، بازرس اصلی ، بازرس علی البدل مشخص میشود . سپس حق امضا تعیین میشود . سپس آدرس و کد پستی شرکت مشخص میگردد . بعد از آن موضوع فعالیت شرکت . پس از آن تعیین نام برای شرکت انجام میپذیرد .
3- تکمیل اظهارنامه و اساسنامه شرکت . لازم بذکر است هر نوع شرکتی اعم از شرکت مسئولیت محدود ، شرکت سهامی خاص یا موسسه غیر تجاری قابل ثبت میباشد .
4- نام شرکت باید فارسی باشد هرچند که کلیه اعضا شرکت اتباع خارجی باشند .
مدارک مورد نیاز برای ثبت شرکت اتباع خارجی در ایران
1- گذرنامه ترجمه رسمی شده تبعه خارجی . سپس شرکت رویال ثبت اقدام به اخذ کد فراگیر برای تبعه خارجی مینماید .
2- کپی شناسنامه کارت ملی شرکا ایرانی .
3- گواهی عدم سو پیشینه برای شرکا ایرانی .
4- زمان ثبت شرکت اتباع خارجی
5- حدود 14 روز ثبت شرکت اتباع خارجی زمان میبرد .
پذیرش وکالت و مشاوره در ثبت انواع شرکت و مراحل ثبت آن در ایران برای اتباع خارجه زیر نظر بهترین وکلای بین المللی و مهاجرتی
موسسه حقوقی و بین المللی یسنا با بهره گیری از نیرو های کارآمد و با تجربه ، کلیه مراحل مربوط به اخذ اقامت ( کارت آمایش ) از طریق ثبت شرکت (شرکت سهامی عام – شرکت سهامی خاص – شرکت با مسئولیت محدود – شرکت تضامنی – شرکت مختلط غیرسهامی – تعریف شرکت مختلط سهامی – شرکت نسبی ) در ایران برای مهاجرین اتباع خارجه کلیه کشورها زیر نظر بهترین وکلای بین المللی و پایه یک دادگستری به طور تخصصی ارائه می دهد.
1- ثبت شرکت سهامی عام برای مهاجرین و اتباع خارجه در ایران
شرکت سهامیعام، شرکتی است بازرگانی (هرچند که موضوع عملیات آن، امور بازرگانی نباشد) که سرمایهی آن به سهام،تقسیمشده که بخشی از این سرمایه از طریق فروش سهام به مردم تأمین میشود.
2- ثبت شرکت سهامی خاص مهاجرین و اتباع خارجه در ایران
شرکت سهامی خاص شرکتی است بازرگانی (ولو اینکه موضوع عملیات آن، امور بازرگانی نباشد) که تمام سرمایهی آن منحصراً توسط مؤسسین،تأمینگردیده و سرمایهی آن به سهام، تقسیم شده و مسئولیت صاحبان سهام، محدود به مبلغ اسمی سهام آنهاست. تعداد سهامداران نباید از سه نفر کمتر باشد و عنوان «شرکت سهامی خاص» باید قبل از نام شرکت یا بعد از آن بدون فاصله با نام شرکت، به طور روشن و خوانا قید شود.
3- ثبت شرکت با مسئولیت محدود مهاجرین و اتباع خارجه در ایران
شرکت با مسئولیت محدود، شرکتی است که بین دو یا چند نفر برای امور تجاری تشکیل شده و هر یک از شرکا بدون اینکه سرمایه به سهام یا قطعات سهام تقسیم شده باشد؛ فقط به میزان سرمایهی خود مسئول قروض و تعهدات شرکت است.در نام شرکت باید عبارت ‹‹با مسئولیت محدود›› قید شود.
4- ثبت شرکت تضامنی مهاجرین و اتباع خارجه در ایران
شرکت تضامنی،شرکتی است که تحت نام مخصوص برای امور تجاری بین دو یا چند نفر با مسئولیت تضامنی تشکیل میشود.اگر دارایی شرکت برای تأدیهی تمام قروض کافی نباشد؛ هر یک ازشرکا مسئول پرداخت تمام قروض شرکت است. هر قراری که بین شرکا برخلاف این، ترتیب داده شده باشد در مقابل اشخاص ثالث، کان لم یکن خواهد بود. در نام شرکت تضامنی باید عبارت «شرکت تضامنی» و لااقل اسم یک نفر از شرکا ذکر شود.
5- ثبت شرکت مختلط غیرسهامی مهاجرین و اتباع خارجه در ایران
شرکت مختلط غیرسهامی، شرکتی است که برای امور تجاری تحت نام مخصوصی بین یک یا چند نفر شریک ضامن و یک یا چند نفر شریک با مسئولیت محدود، بدون انتشار سهام، تشکیل میشود. شریک ضامن، مسئول کلیهی قروضی است که ممکن است علاوه بر دارایی شرکت پیدا شود. شریک با مسئولیت محدود، کسی است که مسئولیت او فقط به میزان سرمایهای است که درشرکت گذارده و یا بایستی بگذارد.
6- تعریف شرکت مختلط سهامی مهاجرین و اتباع خارجه در ایران
شرکت مختلط سهامی، شرکتی است که تحت نام مخصوص بین یک عده شرکای سهامی و یک یا چند نفر شریک ضامن تشکیل میشود.شرکای سهامی کسانی هستند که سرمایهی آنها به صورت سهام یا قطعات سهام متساوی القیمه درآمده و مسئولیت آنها تا میزان همان سرمایهای است که در شرکت دارند. شریک ضامن کسی است که سرمایهی او به صورت سهام درنیامده و مسئول کلیهی قروضی است که ممکن است علاوه بر دارایی شرکت پیداشود .در صورت تعدد شریک ضامن، مسئولیت آنها در مقابل طلبکاران و روابط آنها با یکدیگر، تابع مقررات شرکت تضامنی خواهد بود. در نام شرکت باید عبارت «شرکت مختلط» و لااقل اسم یکی از شرکای ضامن قید شود.
7- ثبت شرکت نسبی مهاجرین و اتباع خارجه در ایران
شرکت نسبی شرکتی است که برای امور تجاری، تحت نام مخصوص بین دو یا چند نفر تشکیل میشود و مسئولیت هریک از شرکا به نسبت سرمایهای است که در شرکت گذاشته است. در اسم شرکت نسبی عبارت «شرکت نسبی» و لااقل اسم یکی از شرکا باید ذکر شود ،در صورتی که اسم شرکت مشتمل بر اسامی تمام شرکا نباشد، بعد از اسم شریک یا شرکایی که ذکر شده عبارتی از قبیل «و شرکا» و «و برادران» ضروری است.
پذیرش وکالت و مشاوره در ثبت شعبه و نمایندگی در ایران برای اتباع خارجه زیر نظر بهترین وکلای بین المللی و مهاجرتی
موسسه حقوقی و بین المللی یسنا با بهره گیری از نیرو های کارآمد و با تجربه ، کلیه مراحل مربوط به اخذ اقامت ( کارت آمایش ) از طریق ثبت شعبه و نمایندگی در ایران برای مهاجرین اتباع خارجه کلیه کشورها زیر نظر بهترین وکلای بین المللی و پایه یک دادگستری به طور تخصصی ارائه می دهد.
تفاوت شعبه و نمایندگی خارجی چیست؟
وقتی یک برند خارجی هیچ نماینده ای در ایران نداشته باشد . افراد می توانند در خواست ثبت نمایندگی آن برند را داشته باشند و با نامه و تاییدیه از کمپانی اصلی اقدام به ثبت نمایندگی شرکت خارجی کنند.
حال در صورتی که برند مدنظر در ایران نماینده داشته باشد ولی نمایندگی اصلی مسافت زیادی با درخواست کننده ثبت نمایندگی داشته باشد. باید درخواست کننده به ثبت شعبه نمایندگی شرکت خارجی اقدام کند.
لازم به ذکر است میزان مسئولیت شعبه خارجی را خود نمایندگی اصلی تعیین می کند.
مدارک مورد نیاز جهت شعب نمایندگی
1- گواهی ثبت شرکت خارجی
2- اساسنامه شرکت
3- آخرین تغییرات شرکت(در صورتی که تغییراتی در شرکت اصلی ایجاد شده باشد)
4- آخرین گزارش مالی تایید شده شرکت
5- ارائه قرارداد نمایندگی با شرکت خارجی
6- کپی شناسنامه و کارت ملی ( درصورتی که نماینده شخص حقیقی باشد) و کپی مدارک ثبتی شامل روزنامه رسمی، اساسنامه ، آخرین تغییرات ( در صورتی که شخصی حقوقی باشد).
شرایط ثبت شعبه و ثبت نمایندگی شركتهای خارجی
ثبت شعبه و تاسیس نمایندگی خارجی در مواد آیین نامه ها ماده یک شركتهاي خارجي كه در كشور محل ثبت خود، شركت قانوني شناخته مي شوند، مشروط به عمل متقابل در كشور متبوع ، مي توانند براي فعاليت در ايران در زمينه هاي زير براساس مقررات اين آيين نامه و ساير قوانين و مقررات مربوط نسبت به ثبت شعبه يا نمايندگي خود اقدام نمايند :
1- ارايه خدمات بعد از فروش كالاها يا خدمات شركت خارجی
2- انجام عمليات اجرايي قراردادهایی كه بين اشخاص ايرانی و شركت خارجی منعقد مي شود
3- بررسي و زمينه سازی برای سرمايه گذاری شركت خارجی در ايران
4- همكاري با شركتهای فني و مهندسی ايرانی برای انجام كار در كشورهای ثالث
5- افزايش صادرات غيرنفتی اسلامی ايران
6- ارايه خدمات فنی و مهندسی و انتقال دانش فنی و فنآوری
7- انجام فعاليتهایی كه مجوز آن توسط دستگاه هاي دولتی كه به طور قانوني مجاز به صدور مجوز هستند، صادر می گردد. از قبيل ارايه خدمات در زمينه هاي حمل و نقل ، بيمه و بازرسی كالا، بانکی ، بازاريابی و غيره.
پذیرش وکالت و مشاوره در اخذ کد اقتصادی و مراحل دریافت آن در ایران برای اتباع خارجه زیر نظر بهترین وکلای بین المللی و مهاجرتی
موسسه حقوقی و بین المللی یسنا با بهره گیری از نیرو های کارآمد و با تجربه ، کلیه مراحل مربوط به اخذ کد اقتصادی و مراحل دریافت آن در ایران برای مهاجرین اتباع خارجه کلیه کشورها زیر نظر بهترین وکلای بین المللی و پایه یک دادگستری به طور تخصصی ارائه می دهد.
شرایط دریافت کد اقتصادی
اخذ کد اقتصادی، بعد از ثبت شرکت و برای اخذ کارت بازرگانی، الزامی است. شرکتها از زمان ثبت در اداره ثبت تا دو ماه بعد وقت دارند که جهت تشکیل پرونده مالیاتی و اخذ کد اقتصادی اقدام کنند. در غیر این صورت مجاز به عقد قرارداد یا ارائه اظهارنامه مالیاتی در پایان سال مالی نیستند. علاوه بر این، دریافت کارت بازرگانی، شرکت در مناقصات و مزایدات، عقد قرارداد با موسسات دولتی نیز در گرو اخذ این کد ۱۲ رقمی هستند.
از بین مزایای دیگر اخذ کد اقتصادی میتوانیم به پرداخت حقوق دولت تحت نام مالیات، تسهیل و تسریع روند بررسی دفاتر قانونی شرکت، احراز هویت اشخاص در اداره مالیات و ممانعت از رقابتهای ناسالم اشاره کنیم. شرکتهایی که کد اقتصادی ندارند؛ مشمول قوانین معافیت از مالیات نمیشوند.
دریافت کد اقتصادی برای چه کسانی ضروری است؟
کلیه شرکت هایی که در حوزه های تولید، مونتاژ و توزیع کالا ( هر کالایی ) و یا شرکت های فعال در حوزه کارهای خدماتی
کلیه افرادی ( اشحاص حقیقی ) که در حوزه های تولید، مونتاژ و توزیع کالا و یا در حوزه کارهای خدماتی و دارای جواز کسب و کار از مراجع مربوطه هستند و یا دارای مکانی برای فعالیت تجاری خود هستند.
در توضیحات بالا به دو مورد مهم بر میخوریم که نیاز به تعریف دارند:
1- مجوز کسب و کار
2- مکان فعالیت
مجوز فعالیت برای مهاجرین و اتباع خارجه
مجوز فعالیت جهت اخذ کد اقتصادی درواقع همان جواز کسب یا هر مجوز دیگری که از سازمان مربوطه جهت انجام امور تجاری اخذ شده باشد. به عنوان مثال جواز مرغداری از سازمان جهاد کشاورزی.
مکان فعالیت تجاری برای مهاجرین و اتباع خارجه
هر گونه واحد اداری یا مکانی که از طرف شهرداری یا مراجع ذیصلاح به عنوان مکان فعالیت اقتصادی تایید شده باشد و بتوان در آن با مجوز یا بدون مجوز ( برای مشاغلی که به مجوز فعالیت نیاز ندارند) فعالیت اقتصادی داشد اطلاق می شود. این محل فعالیت تجاری می تواند به صورت مالکانه یا در اجاره باشد.
پذیرش وکالت و مشاوره در اخذ کارت بازرگانی و مراحل دریافت آن در ایران برای اتباع خارجه زیر نظر بهترین وکلای بین المللی و مهاجرتی
موسسه حقوقی و بین المللی یسنا با بهره گیری از نیرو های کارآمد و با تجربه ، کلیه مراحل مربوط به اخذ کارت بازرگانی و مراحل دریافت آن در ایران برای مهاجرین اتباع خارجه کلیه کشورها زیر نظر بهترین وکلای بین المللی و پایه یک دادگستری به طور تخصصی ارائه می دهد.
اخذ کارت بازرگانی برای مهاجرین و اتباع خارجه
صادرات و واردات کالا امر مهمی در هر کشور می باشد که لازمه انجام دادن این امر، دارا بودن کارت بازرگانی است. در این خصوص هر شخص حقیقی یا حقوقی می تواند برای واردات یا صادرات کالای مورد نظر خود اقدام به اخذ کارت بازرگانی نماید. این کارت توسط اتاق تعاون صادر می گردد که با تایید سازمان صنعت، معدن و تجارت (صمت)، اعتبار می یابد.
اخذ کارت بازرگانی:
کارت بازرگانی به مجوزی گفته می شود که به اشخاص حقیقی و حقوقی اعطا می گردد و دارنده آن می تواند به واردات و صادرات کالا بپردازد. از جمله اقداماتی که با کارت بازرگانی صورت می گیرد می توان به موارد زیر اشاره نمود:
1- ثبت سفارش
2- ترخیص کالا
3- واردات از مناطق آزاد
4- حق العمل کاری گمرک
5- صادرات کالا های مجاز
انواع کارت بازرگانی:
1- حقیقی (شخصی)
2- حقوقی (شرکتی)
نکته 1: هر شخص حقیقی و حقوقی می تواند همزمان دو کارت حقیقی و حقوقی داشته باشد اما داشتن دو کارت حقیقی یا دو کارت حقوقی برای یک شخص امکان پذیر نمی باشد.
نکته 2: اتباع غیر ایرانی نمی توانند اقدام به دریافت کارت بازرگانی نمایند و تنها به عنوان مدیر عامل شرکت می توانند کارت عضویت حقوقی را دارا باشند.
نکته 3: اگر دارنده کارت فوت کند یا مدیر عامل شرکت تغییر نماید، کارت بازرگانی غیر فعال می گردد.
نکته 4: کارمندان تمام وقت سازمان های دولتی نمی توانند اقدام به اخذ کارت بازرگانی نمایند.
نکته 5: مدت اعتبار کارت بازرگانی یک سال است که در صورت رتبه بندی می تواند دو، سه و یا پنج سال تمدید گردد.
پذیرش وکالت و مشاوره در ثبت انواع برند ( علائم تجاری ) و مراحل دریافت آن در ایران برای اتباع خارجه زیر نظر بهترین وکلای بین المللی و مهاجرتی
موسسه حقوقی و بین المللی یسنا با بهره گیری از نیرو های کارآمد و با تجربه ، کلیه مراحل مربوط به ثبت انواع برند ( علائم تجاری ) و مراحل دریافت آن در ایران برای مهاجرین اتباع خارجه کلیه کشورها زیر نظر بهترین وکلای بین المللی و پایه یک دادگستری به طور تخصصی ارائه می دهد.
ثبت برند ( علائم تجاری )
اخذ گواهینامه ثبت برند یا همان «برند» یک سند معتبر با مزایای مختلف برای کسی است که آن را از اداره کل مالکیت صنعتی دریافت می کند.
هر تولید کننده و صاحب شغلی برای محصولات خود باید نامی انتخاب کند که مشتریان برای خرید و شناخت محصول بدنبال نام تجاری محصول باشند.
اصل و اساس شروع هر فعالیت یا تولید انتخاب نام تجاری و ثبت برند تجاری آن برای جلوگیری از کپی برداری سایرین می باشد.
امروزه صاحبان همه ی مشاغل برند خود را به ثبت رسانده اند و شاید به فکر ثبت برند دوم یا سوم و…. برای محصولات خود باشند.
ثبت برند در تمامی رشته های مشاغل مختلف با کالاهای متفاوت در زمینه های بازرگانی، تولیدی، فروشگاهی و خدمات قابل اخذ می باشد که می تواند به طور مستقیم بر روی کالای قابل عرضه اعتبار بخشی کند و انحصار و حمایت دولت را در پشتیبانی از صاحب برند را به همراه دارد.
در صورت ثبت نام تجاری در صنف خود می توانید انحصار را در اختیار خود گرفته و اجازه استفاده و کپی برداری را از رقبای خود بگیرید.
وقتی برندها دارای ارزش مالی می شوند که نکات مختلفی روی آنها انجام شود. مثلا نوع انتخاب اسم برای هر صنف متفاوت می باشد و یا فارسی و یا لاتین بودن آن، و یا نوع کالاهایی که برای آن انتخاب می شود و رعایت اصول قانونی جاری کشور در امور ثبت آن (که بهتر است با کارشناسی مربوطه مذاکره شود) و یا نوع تبلیغات و به بازار عرضه کردن آن
نکته 1: نشان تجاری یا همان لوگو باید در بردارنده و نشان دهنده ویژگی های محصول باشد و از طرح و رنگ و نقش های ساده ، قابل فهم و زیرکانه در آن استفاده شده باشد.
نکته2 : نام اسامی مشهور قابل ثبت نمی باشد.
نکته 3 : ثبت آرم و برند تجاری انتخابی که %۵۰ مشابه یک برند دیگر باشد ممکن نیست .
نکته4: نام مناطق جغرافیایی قابل ثبت نمی باشد.
مراحل ثبت برند ( علائم تجاری )
1- انتخاب یک واژه مناسب: شکل و تصویر زیبا و یا ترکیبی از هر دو به صورتی که در ذهن ماندگار باشد.
2- سپس بررسی شود که عینا و یا شبیه برند شما وجود نداشته باشد.
3- تهیه مدارک مورد نیاز
4- ورود به سایت مرکز مالکیت معنوی، قسمت ثبت اظهارنامه علامت تجاری و اقدام به تکمیل فرم
5- پرداخت هزینه انتشار روزنامه رسمی و هزینه حق الثبت
6- تحویل سند
پذیرش وکالت و مشاوره در افتتاح انواع حساب بانکی در ایران برای اتباع خارجه زیر نظر بهترین وکلای بین المللی و مهاجرتی
موسسه حقوقی و بین المللی یسنا با بهره گیری از نیرو های کارآمد و با تجربه ، کلیه مراحل مربوط به افتتاح انواع حساب بانکی در ایران برای مهاجرین اتباع خارجه کلیه کشورها زیر نظر بهترین وکلای بین المللی و پایه یک دادگستری به طور تخصصی ارائه می دهد.
شرایط افتتاح حساب برای اشخاص حقیقی خارجی
اشخاص حقیقی خارجی چنانچه متقاضی افتتاح حساب جاری باشند، ضمن رعایت شرایط مربوط به اشخاص حقیقی ایرانی شرایط ذیل را نیز بایستی دارا باشند.
1- داشتن پروانه اقامت معتبر
2- ارائه گذرنامه معتبر (جایگزین اصل شناسنامه)
3- معرفی یک نفر از مشتریان بانک یا فردی که برای رئیس شعبه شناخته شده باشد و یا معرفی یکی از سازمانهای دولتی و سفارتخانه های خارجی که دال بر شناسایی و تایید متقاضی افتتاح حساب باشد.
در خصوص اشخاص حقیقی خارجی که تحت مقررات خاص به عنوان پناهنده در ایران سکونت دارند و کارت آبی رنگ صادره وزارت کشور را نیز دارند مجاز به افتتاح حسابجاری در بانکهای ایران نمی باشند. افتتاح حسابجاری به نام آن عده از اتباع خارجی که با روادید (توریستی یا جهانگردی و یا موقت سه ماهه) وارد کشور شده و فاقد پروانه اقامت معتبر باشند امکان پذیر نمی باشد.
تبصره : افتتاح حساب سپرده قرض الحسنه جاری بدون دسته چک به نام اشخاص حقیقی خارجی مقیم خارج در صورتیکه وجوه حواله شده برای افتتاح حساب دارای منشاء ارزی خارج از کشور باشد و پس از تسعیر به ریال به نرخ اعلام شده به حساب مورد نظر منظور گردد با تایید مشتری امکان پذیر می باشد. استفاده از حساب فقط در ایران و به ریال مستقیماً و یا به صورت دستور پرداخت از طریق کارگزار از داخل یا خارج کشور خواهد بود. ضمناً بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران تعهدی برای تبدیل مجدد ریال این قبیل حسابها به ارز نخواهد داشت، استفاده از مانده حسابهای ریالی گشایش یافته قبلی و واریز وجه به حسابهای مربوطه به ترتیب مذکور در فوق خواهد بود.
خدماتی وکلای موسسه حقوقی و بین المللی یسنا قادر به انجام آن در کشور ایران برای مهاجرین و اتباع می باشد به شرح ذیل می باشد :
1- قبول وکالت در پرونده های جزایی ( کیفری ) برای مهاجرین و اتباع خارجه درکشور ایران توسط وکیل پایه یک دادگستری
2- قبول وکالت در پرونده های حقوقی ( مدنی ) برای مهاجرین و اتباع خارجه درکشور ایران توسط وکیل پایه یک دادگستری
3- قبول وکالت و مشاوره در اخذ اقامت برای مهاجرین و اتباع خارجه درکشور ایران توسط وکیل پایه یک دادگستری
4- قبول وکالت و مشاوره در اخذ ویزای برای مهاجرین و اتباع خارجه درکشور ایران توسط وکیل پایه یک دادگستری
5- قبول وکالت و مشاوره در رفع ریجکتی ( ریجکت شدن ) برای مهاجرین و اتباع خارجه درکشور ایران توسط وکیل پایه یک دادگستری
6- قبول وکالت و مشاوره در رفع اخراج شدن ( دیپورت ) برای مهاجرین و اتباع خارجه درکشور ایران توسط وکیل پایه یک دادگستری
7- قبول وکالت و مشاوره در ثبت شرکت و گرفتن شریک تجاری برای مهاجرین و اتباع خارجه درکشور ایران توسط وکیل پایه یک دادگستری
8- قبول وکالت و مشاوره در ثبت شعبه برای مهاجرین و اتباع خارجه درکشور ایران توسط وکیل پایه یک دادگستری
9- قبول وکالت و مشاوره در سرمایه گذاری برای مهاجرین و اتباع خارجه درکشور ایران توسط وکیل پایه یک دادگستری
10- قبول وکالت و مشاوره در امور بازرگانی و تجاری ( صادرات و واردات ، خرید کالا ، حمل و نقل بین المللی ، امور گمرکی و ترخیص کالا ، تنظیم قراردادهای بین المللی ) برای مهاجرین و اتباع خارجه درکشور ایران توسط وکیل پایه یک دادگستری.
11- قبول وکالت و مشاوره خرید و پیش خرید و اجاره املاک و مستغلات مسکونی و اداری و تجاری برای مهاجرین و اتباع خارجه درکشور ایران توسط وکیل پایه یک دادگستری
12- قبول وکالت و مشاوره در کلیه خدمات بانکی و نقل و انتقالات ارزی برای مهاجرین و اتباع خارجه درکشور ایران توسط وکیل پایه یک دادگستری
موسسه حقوقي بین المللی یسنا هميار و پشتيبان شماست.
در اين همياري چتر امنيت و اطمينان خاطر بر كليه روابط تجاري شما سايه انداز خواهد بود. ما با ارائه خدمات مشاوره اي و حقوقي تخصصي به شما همواره حقوق شما را تضمين كرده و به شما اين اطمينان خاطر را مي دهيم كه حق را مي شود محافظت نموده و در جريان رسيدگي آنرا احقاق نمود.
به منظور استفاده از خدمات گروه ما تنها کافیست با ما تماس حاصل فرمایید.