ثبت شرکت در مناطق آزاد، ثبت انواع شرکتهای تجاری ، ثبت شرکت برای اتباع خارجی ، صورتجلسه ، تغییرات ، رتبه بندی ، اخذ کد اقتصادی و کارت بازرگانی ، ثبت علائم تجاری و اختراع

ثبت برند و علائم تجاری  توسط وکیل متخصص و پایه یک دادگستری ، ، ثبت اختراع  توسط وکیل متخصص و پایه یک دادگستری  ، اخذ استاندار  توسط وکیل متخصص و پایه یک دادگستری ، اخذ کارت بازرگانی توسط وکیل متخصص و پایه یک دادگستری ، اخذ مجوز فعالیت  توسط وکیل متخصص و پایه یک دادگستری ، ثبت شرکت  توسط وکیل متخصص و پایه یک دادگستری ، ثبت شعبه  توسط وکیل متخصص و پایه یک دادگستری ، نمایندگی ، ایزو ، گواهینامه  توسط وکیل متخصص و پایه یک دادگستری ، اخذ کد اقتصادی  توسط وکیل متخصص و پایه یک دادگستری برای هم وطنان گرامی و همچنین مهاجرین و اتباع خارجه و نیز ایرانیان مقیم خارج از کشور
برای اطلاعات بیشتر و تصمیم بهتر می توانید به سایت های موسسه حقوقی و بین المللی یسنا مراجعه نمایید 
   www.yasnahome.com
www.yasnasa.com
 www.yasnairan.com
www.yasnalawyer.com
www.yasnamigration.com
 (نقش وکیل و مشاورخوب این است که احتمال خطاها را کم کند و در تصمیم گیری درست شما را یاری نماید )

 

موسسه حقوقی و بین المللی سپند آفرین یسنا  با هدف ارائه خدمات تخصصی به صورت حرفه ای به کلیه مشتریان ٫ توسط جمعی از وکلا و متخصصان در این امور راه اندازی گردید و همواره مشتری مداری و بکار گیری روش های نوآورانه و خلاقانه را در خط مشی های خود بصورت برجسته سرلوحه قرار داده است. این مجموعه آمادگی جهت ارائه مشاوره در زمینه ثبت انواع شرکت ( مسئولیت محدود ٫ سهامی خاص و عام ٫ تضامنی ٫ موسسات غیر تجاری ٫ نسبی ٫ تعاونی ٫ شرکت های هلدینگ و … ) ، مجوز فعالیت ، رتبه بندی ، تغییرات ، صورتجلسه ،  اخذ کد اقتصادی ، اخذ کارت بازرگانی ، خدمات بانکی و غیره  را مناطق آزاد ایران را دارد.
ثبت شرکت در مناطق آزاد
به منظور ایجاد رونق اقتصادی و هم چنین عدم محدودیت بر جهت قواعد و قوانین دست و پا گیر و همچنین قائل شدن امتیازاتی در جهت نیل به اهداف اقتصادی از قبیل رشد و توسعه ورود سرمایه های خارجی و ورود تکنولوژی و ایجاد بستری امن از هر جهت برای سرمایه گذاری خارجی و هم چنین قائل شدن امتیاز است ویژه ای که بنا به دلایل و عللی که بر مسائل حاکمیتی بر می گردد ( از قبیل معافیت های مالیاتی و گمرکی و…) مناطقی با امتیازات ویژه تحت عنوان مناطق آزاد تجارت ایجاد شده اند ،که این مناطق در کشور ایران عبارتند از (کیش، قشم ، اروند ، ارس، چابهار، انزلی و )  از عمده ترین امتیازات این مناطق می توان به صورت خلاصه ذکر کرد که علاقه مندان به مطالعه بیشتر می توانند به قسمت مقالات در سایت که به صورت مبسوط و مفصل ارائه شده ، مراجعه نمایند.
1- معافیت ها ی مالیاتی ۱۵ ساله
2- معافیت ها ی گمرکی از لحاظ عوارض و سود بازرگانی جهت مواد اولیه و تجهیزات
3- عدم محدودیت در ورود و خروج ارز
4- عدم محدودیت در ورود و خروج اشخاص خارجی (بدون اخذ روادید)
5- وجود قوانین و مقررات سهل و آسان جهت انجام امور اداری
از لحاظ جغرافیایی عمدتاً این مناطق متصل به دریا (دریای آزاد بوده) و به بنادر نزدیک بوده که خود این موضوع در تجارت از اهمیت بالایی برخوردار بوده و هزینه های تجارت ناشی از حمل و بارگیری و بیمه تا گمرک را به میزان قابل توجهی کاهش می دهد.
عدم محدودیت برای شریک خارجی جهت ثبت شرکت
نکته مهمی که بسیار در امر تجارت حائز اهمیت است،ورود و خروج بدون محدودیت افراد خارجی است چرا که سرعت در امر تجارت یکی از مهمترین مواردی است که نزد بازرگانان و تجار از اهمیت بالایی برخوردار است به این معنی که اشخاص جهت اخذ روادید در صف انتظار سفارتخانه ها قرار نمی گیرند و جلسات مهم تجاری خود را بدون اتلاف وقت و به سرعت و بدون هرگونه تشریفات زائد شرکا و نمایندگان شرکت های خارجی می توانند قرار ملاقات های تجارت خود را تنظیم نمایند.
فرصت های سرمایه گذاری مناطق آزاد در یک نگاه
امکانات و تسهیلات قانونی فوق، شرایطی را برای حضور فعالان اقتصادی در مناطق آزاد بوجود آورده است که زمینه ها و فرصت های مناسبی را برای سرمایه گذاری های اقتصادی و زیر بنایی مهیا کرده است. برخی از مزایای ثبت شرکت در کیش، ثبت شرکت در انزلی و غیره عبارتند از:
1- فعالیت های تولید صنعتی (تولید،‌ پردازش و بسته بندی کالا و پرورش و تکثیر آبزیان و سایر منابع دریایی)
2- فعالیت های مربوط به صنایع نفت و گاز و پتروشیمی و صنایع بالادستی و پایین دستی
3- فعالیت های بازرگانی (صادرات، صادرات مجدد، واردات،‌ واردات مجدد، ترانزیت و حمل مجدد)
4- فعالیت های خدمات بازرگانی (تاسیس آژانس های مختلف حمل و نقل هوایی، زمینی و دریایی کالا و مسافر و . .)
5- فعالیت های مربوط به بانکداری برون مرزی و ارائه خدماتی مختلف بیمه گری
6- تاسیس موسسات حمل و نقل هوایی،‌ زمینی،‌ دریایی برای کالا و مسافر
7- سرمایه گذاری در زمینه های فن آوری اطلاعات و تکنولوژیهای سطح بالا (High-Tech)
8- ایجاد نمایشگاه های دایمی عرضه و توزیع کالاهای صنعتی و مصرفی
9- ساخت و یا تکمیل فرودگاه، بندرگاه، تأسیسات بندری مربوط به آن و سایر ترمینالهای حمل و نقل مسافر و کالا
10- ساخت نیروگاه های برق بر اساس روش های B.O.T و B.O.O.T و . . .
11- تاسیس کارخانجات آب شیرین کن و توسعه سیستم های آبرسانی
12- ایجاد انبارهای عمومی، سردخانه و سایر موسسات بازرگانی
13- ایجاد و تکمیل امکانات مخابرات و ارتباطات راه دو ر
14- نزدیکی با مسیرهای کشتی‌رانی آزاد بین‌المللی در خلیج‌فارس و دریای عمان (اروند، کیش، قشم و چابهار)
دسترسی نزدیک به کشورهای CIS (انزلی)
15- قرار گرفتن در کریدور شمال- جنوب(N0STRAC ) و مسیرهای تجاری غرب به شرق قاره های آسیا و اروپا (چابهار، قشم، انزلی، ارس و ماکو)
16- دسترسی نزدیک به کریدور های چهارگانه آسیا و راه آهن سراسری آسیا به عنوان پایگاه مبادلات تجاری (ارس، ماکو)
17- قرار گرفتن در مرکزیت ۱۸ کشور همسایه با جمعیت ۴۰۰ میلیون نفر به عنوان پایگاه شبکه توزیع مواد و کالا (تمامی مناطق آزاد)
18-کوتاه ترین مسیر ترانزیت بین آسیای مرکزی و اقیانوس هند (چابهار)
19- دارا بودن زیرساخت‌های لازم برای انجام پروژه‌های سرمایه‌گذاری
20- دسترسی به شبکه‌های جاده‌ای و ریلی سرزمین اصلی (اروند، چابهار، ارس، ماکو)
21- دسترسی به بازارهای بزرگ داخلی (تمامی مناطق آزاد)
مقررات سرمایه گذاری خارجی در مناطق آزاد
سرمایه‏ گذاران خارجی می‏توانند در فعالیت‏های اقتصادی منطقه به هر نسبتی سرمایه ‏گذاری نمایند.
درخواستهای سرمایه گذاران خارجی واصله در هر منطقه توسط سازمان همان منطقه آزاد مورد بررسی قرار می گیرد و مجوز سرمایه گذاری توسط سازمان همان منطقه صادر می شود.
دارنده مجوز سرمایه گذاری موظف است ظرف مدتی که در مجوز سرمایه گذاری تعیین می شود درصد معینی از سرمایه را برای شروع عملیات اجرایی موضوع مجوز سرمایه گذاری به منطقه وارد نماید.
بهره برداری از موضوع مجوز سرمایه گذاری منوط به صدور مجوز بهره برداری توسط سازمان منطقه آزاد می باشد.
سرمایه گذاران خارجی در مناطق آزاد می توانند از مزایای قانون تشویق و حمایت سرمایه گذاری خارجی در جمهوری اسلامی ایران برخوردار باشند.
سرمایه‏ گذار می‏تواند سرمایه‏ای را که به منطقه وارد می‏کند، بیمه نماید. در صورتی که به دلیل وقوع حادثه، مؤسسه بیمه مزبور طبق مقررات بیمه¬نامه جانشین سرمایه گذار شود، این جانشینی به واسطه پرداخت خسارت به بیمه گذار به رسمیت شناخته می شود، اما انتقال سرمایه محسوب نمی شود.
خروج سود ویژه و مبالغ مربوط به اصل و منافع حاصل از فعالیت‏های اقتصادی سرمایه‏ های خارجی همچنین مبالغ ناشی از فروش، یا واگذاری این گونه سرمایه‏ ها از مناطق مجاز است.
سرمایه‏ گذاران می‏توانند سهام یا سهم‏الشرکه خود را با موافقت سازمان منطقه به سرمایه‏ گذاران دیگر واگذار نمایند. در این صورت انتقال گیرنده از هر نظر جانشین سرمایه ‏گذار اول می‏شود.
موارد اختلاف بین سرمایه‏ گذار خارجی و طرف ایرانی براساس قراردادها و توافق‏های کتبی حل خواهد شد.
معافیت از پرداخت مالیات های مستقیم بر درآمد، دارایی
اشخاص حقیقی و حقوقی که در مناطق آزاد تجاری – صنعتی به انواع فعالیتهای اقتصادی اشتغال دارند، نسبت به هر نوع فعالیت اقتصادی در منطقه آزاد از تاریخ بهره برداری مندرج در مجوز به مدت ۲۰ سال از پرداخت مالیات بر درآمد و دارایی موضوع قانون مالیات های مستقیم معاف خواهند بود.
نقل و انتقال کالا (خرید و فروش) در داخل محدوده هر منطقه معاف است.
انجام خدمات در محدوده هر منطقه معاف است.
ارائه خدمات پیمانکاری افراد غیر مقیم به افراد مقیم در هر منطقه با اخذ مجوز از سازمان منطقه آزاد از شمولیت مالیات بر ارزش افزوده ( به میزان خدمات صورت گرفته ) معاف است.
صادرات کالا و خدمات از مناطق به خارج از کشور معاف می باشد .
ورود کالا و ارائه خدمات به سرزمین اصلی مشمول قوانین و مقررات مالیات بر ارزش افزوده است.
صادرات، واردات و امور گمرکی مناطق آزاد
مبادلات بازرگانی مناطق با خارج از کشور و یا سایر مناطق ازاد و ویژه اقتصادی و همچنین در محدوده جغرافیایی هر یک از مناطق آزاد مشمول مقررات صادرات و واردات و امور گمرکی مناطق آزاد بوده در چارچوب قانون چگونگی اداره مناطق آزاد اجرا می شود.
ترتیب ورود کالا به مناطق آزاد تابع ضوابط تعیین شده به وسیله سازمان منطقه آزاد است که با کمترین تشریفات انجام می شود.
ورود هر نوع کالا به هر یک از مناطق آزاد مجاز است. به استثنای کالاهایی که به موجب شرع مقدس اسلام یا قوانین کشور که در آن ها نام مناطق آزاد تصریح شده باشد، ممنوع یا بر اساس مقررات ویژه منطقه غیر مجاز می شود.
ورود کالا به منظور نگهداری، توزیع، صادرات مجدد، ترانسشیپمنت و ترانزیت خارجی در انبارهای تحت پوشش سازمان های مناطق آزاد برای مهلت های معین ( تعیین شده توسط هر یک از سازمان های مناطق ) مجاز است.
صدور کالای ساخته شده در منطقه به خارج از کشور یا دیگر مناطق آزاد کشور اعم از آنکه مواد اولیه به کار رفته در آن از داخل کشور و یا از خارج یا از دیگر مناطق آزاد کشور تأمین شده باشد مجاز می باشد.
اعاده عین کالای وارده خارجی به خارج از کشور یا اعاده کالای وارده از سایر نقاط کشور به داخل کشور، با اجازه سازمان منطقه آزاد مجاز است.
واردات کالاهای تولید یا پردازش شده در مناطق آزاد تجاری – صنعتی و ویژه اقتصادی به داخل کشور، معادل درصد مجاز ورود کالا که توسط کمیسیون ارزش افزوده بر اساس مجموع ارزش افزوده و مواد و قطعات داخلی به کار رفته به قیمت کل کالای تولیدی تعیین می شود، بدون هر گونه محدودیتی مجاز است و علاوه بر عدم نیاز به ثبت سفارش و گشایش اعتبار، مشمول شرط غیر مجاز و مجاز مشروط نیز نمی باشد.
توضیح : مازاد بر سهم درصد مجاز ورود کالا مشمول ثبت سفارش برای مواد اولیه خارجی بکار رفته می باشد.
حقوق ورودی قطعات و مواد اولیه خارجی (وارد شده از خارج کشور به منطقه) به کار رفته در کالاهای تولید یا پردازش شده در مناطق آزاد تجاری – صنعتی و ویژه اقتصادی، هنگام ورود محصول نهایی به کشور پس از کسر معافیت حاصل از ارزش افزوده(تعیین شده توسط کمیسیون تعیین ارزش افزوده)محاسبه و اعمال می گردد.
توضیح : کمیسیون تعیین ارزش افزوده متشکل از نماینده هر یک از مناطق آزاد یا ویژه اقتصادی، نماینده گمرک ایران، نماینده وزارت صنعت معدن و تجارت و نماینده دبیرخانه شورای عالی مناطق می باشد.
معافیت تجهیزات و ماشین‌آلات خط تولید از پرداخت تعرفه‌های گمرکی (ماشین‌آلات دست اول و دست دوم) جهت ورود به مناطق آزاد.
اقامت، ورود و خروج خارجیان بدون ویزا
اتباع خارجی برای ورود مستقیم به مناطق از طریق مبادی ورودی و خروجی مجاز مناطق، نیاز به تحصیل قبلی روادید نخواهند داشت.
اجازه اقامت مذکور به مدت دو هفته صادر می شود و طبق تقاضای سازمان متولی هر منطقه تا شش ماه قابل تمدید خواهد بود.
اتباع خارجی برای ورود به مناطق آزاد متصل به سایر نقاط کشور که امکان ورود مستقیم به آنها مقدور
نمی باشد، باید از نمایندگی های جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور تحصیل روادید نمایند.
درخواست صدور پروانه اقامت جهت اتباع خارجی از طریق سازمان مناطق آزاد به عمل می آید.
مقررات اشتغال نیروی انسانی در مناطق آزاد
در کارگاه های واقع در منطقه آزاد می توان از خدمات، تخصص ها و مهارت های متخصصان تبعه کشورهای خارجی، استفاده کرد.
توضیح: در هر صورت نسبت کارگران خارجی نباید از ده درصد کل شاغلان هر منطقه بیشتر باشد.
پروانه اشتغال برای اتباع خارجی به تشخیص و درخواست سازمانهای مناطق آزاد و توسط واحد کار و خدمات اشتغال در منطقه صادر می شود.
ثبت شرکت در مناطق آزاد
در اداره ثبت شرکت و مالکیت های صنعتی و معنوی مناطق آزاد امکان ثبت شرکت با مالکیت ۱۰۰% خارجی وجود دارد.
هر شرکتی که در منطقه ثبت شود و مرکز اصلی آن نیز در همان منطقه باشد شرکت ایرانی و ثبت شده در منطقه محسوب می شود.
ثبت شعبه یا نمایندگی اشخاص حقوقی خارجی در ادراه ثبت شرکت و مالکیت صنعتی و معنوی سازمانهای مناطق آزاد امکان پذیر می باشد.
مقررات بیمه
عملیات بیمه و بیمه اتکائی در مناطق آزاد به وسیله مؤسساتی که بنا به پیشنهاد سازمان، طبق مقررات این آئین نامه از بیمه مرکزی ایران مجوز دریافت داشته و به یکی از صورت های زیر به ثبت برسند انجام خواهد شد:
شرکت سهامی یا تعاونی بیمه ایرانی با مشارکت سهامداران حقیقی و حقوقی ایرانی و یا خارجی که کلیه سهام آن ها با نام باشد.
مؤسسه نمایندگی و یا کارگزاری بیمه
تأسیس شعبه توسط مؤسسات بیمه با رعایت مقررات آئین نامه تأسیس و فعالیت مؤسسات بیمه در مناطق آزاد و ثبت در منطقه بلامانع است.
بدین منظور و در جهت برآورده کردن نیاز فوق ، موسسه حقوقی و بین المللی سپند آفرین یسنا   متشکل از وکلای باتجربه  این زمینه را فراهم کرده است تا بتوانید تنها از طریق تماس تلفنی از سراسر کشور از مشاوره تخصصی وکلا  در زمینه های مختلف حقوقی بهره مند شوید.
بنابراین بهتر است قبل از هرگونه اقدام که درآینده بار حقوقی خواهد داشت با یک وکیل متخصص (همانند کاری که افراد در کشورهای پیشرفته انجام می دهند) مشورت نمائیم تا جلوی خسارات آتی را بگیریم و در صورت بروز اختلافات قبل از اقدام حقوقی حتما با یک وکیل مشورت کنیم که چه بسی یک مشورت ساده و صرف هزینه ای اندک جلوی خسارات و راه های طولانی دادگاهها و اطاله وقت مان را بگیرد .
موسسه حقوقي بین المللی یسنا هميار و پشتيبان شماست.
در اين همياري چتر امنيت و اطمينان خاطر بر كليه روابط تجاري شما سايه انداز خواهد بود. ما با ارائه خدمات مشاوره اي و حقوقي تخصصي به شما همواره حقوق شما را تضمين كرده و به شما اين اطمينان خاطر را مي دهيم كه حق را مي شود محافظت نموده و در جريان رسيدگي آنرا احقاق نمود.