خدمات مشاوره در اخذ ویزا و ارسال دعوت نامه کشور ایران برای اتباع خارجه کلیه کشورها

مشاور اخذ ویزای و ارسال دعوت نامه کشور ایران برای مهاجرین  اتباع خارجه  کشورهای حاشیه خلیج فارس امارات ، قطر ، عمان  ،عربستان ، بحرین و غیره و همچنین سایر کشور های آسیایی ، مشاور اخذ ویزای و ارسال دعوت نامه کشور ایران برای مهاجرین  اتباع خارجه کشورهای اروپایی اعم از انگلیس ، فرانسه ، ایتالیا ، اسپانیا آلمان و غیره ، مشاور اخذ ویزای و ارسال دعوت نامه کشور ایران برای مهاجرین  اتباع خارجه کشورهای افریقای و همچنین استرالیا و نیوزیلند ، مشاور اخذ ویزای و ارسال دعوت نامه کشور ایران برای مهاجرین  اتباع خارجه امریکایی اعم از کانادا ، برزیل ، آرژانتین ، و غیره

 

برای اطلاعات بیشتر و تصمیم بهتر می توانید به سایت های موسسه حقوقی و بین المللی یسنا مراجعه نمایید 
   www.yasnahome.com
www.yasnasa.com
 www.yasnairan.com
www.yasnalawyer.com
www.yasnamigration.com
 (نقش وکیل و مشاورخوب این است که احتمال خطاها را کم کند و در تصمیم گیری درست شما را یاری نماید )
  
مشاور اخذ ویزای و ارسال دعوت نامه کشور ایران برای مهاجرین اتباع خارجه کلیه کشورها
اتباع خارجه از کلیه کشور های دنیا برای  درخواست ویزا و ورود به کشور ایران می بایست دعوت نامه داشته باشند و  برای  درخواست ويزای ، سازمان مهاجرتي کشور ایران ، از اتباع خارجه درخواست دعوت نامه از طرف يكي از آشنايان متقاضي در ایران  را خواهد داشت.لذا موسسه حقوقی و بین المللی یسنا افتخار این را دارد تا در ارسال دعوت نامه و اخذ ویزای ایران شما را یاری نماید کافیست با ما تماس حاصل فرمائید .
برای اخذ ویزای ایران میتوانید در انواع زیر اقدام کنید:
1- ویزای توریستی کشور ایران
2- ویزای تجاری کشور ایران
3- ویزای فرودگاهی کشور ایران
4- ویزای بلند مدت کشور ایران
5- ویزای چند بار ورود کشور ایران
شرایط اخذ ویزای کشور ایران:
شما به عنوان میزبان میتوانید به بخش روادید وزارت امور خارجه مراجعه کرده و برای ثبت نام ویزای ایران و اخذ روادید ایران اقدام کنید اما در نظر داشته باشید که اگر توسط یکی از آژانسهای مسافرتی که دارای مجوز اخذ ویزا باشند اقدام کنید، زمان دریافت ویزا برای میهمانتان کوتاه تر خواهد بود.
موسسه حقوقی و بین المللی یسنا  دعوتنامه ای برای شخص دعوت شونده ( میهمان ) صادر میکنند که در صورت موافقت بخش روادید وزارت امور خارجه ایران، شماره تایید به موسسه اعلام گردیده و میهمان میتواند با مراجعه به کنسولگری ایران و ارائه کد تایید ویزای ایران، ویزای توریستی ایران و یا ویزای تجاری ایران خود را دریافت نماید.
مدت زمان ارائه شماره تایید ویزا ( کانفرمیشن نامبر یا رفرنس نامبر ) از طرف وزارت امور خارجه، بین 7 الی 10 روز کاری زمانبری خواهد داشت که در حالت درخواست ویزای فوری ایران این زمان به 3 الی 4 روز کاهش می یابد.
اعتبار ویزای ایران 3 ماه می باشد که با این نوع ویزا، مسافرین و میهمانان می تواند به مدت 30 روز در کشور ایران اقامت داشته باشند.
در صورتی که مسافرین و میهمانان تمایل داشته باشند که مدت بیشتر از 30 روز در ایران اقامت داشته باشند، باید درخواست تمدید ویزای ایران دهند.
 اقامت بیش از مدت تعیین شده در روادید کشور ایران، خلاف قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران میباشد.
دارندگان روادید پس از ورود به خاک کشور ایران ملزم به رعایت قوانین و مقررات این کشور خواهند بود.
محل اخذ ویزای ایران باید توسط شخص دعوت شونده ( میهمان ) مشخص شود.
 شرایط اخذ ویزای بلند مدت ایران:
1- ویزای 3 ماهه ایران
2- ویزای 6 ماهه ایران
3- ویزای یکساله ایران
 مسافران و میهمانانی که تمایل به اخذ ویزای بلند مدت ایران را دارند، باید شرایط زیر را داشته باشند؛
برای اخذ روادید 3 ماهه ایران > داشتن سه ویزای یکماهه ایران
برای اخذ روادید 6 ماهه ایران > داشتن 2 ویزای سه ماهه ایران
برای اخذ روادید یکساله ایران > داشتن 2 ویزای 6 ماهه ایران
دریافت ویزای مولتی یا ویزای کثیرالمسافره ایران فقط برای افرادی که به صورت کاری به ایران سفر می‌کنند، امکان‌پذیر است. این ویزا با توجه به تعدد سفرهای فرد در سال گذشته با اعتبارهای متفاوتی صادر می‌شود. اعتبار ویزای مولتی یا ویزای کثیرالمسافره ایران بسته به کشور تبعه خارجی و تعداد سفرهای انجام شده در سال قبل از درخواست ویزای مولتی، معمولا بین سه ماه، شش ماه یا یک سال متغییر است. این ویزا از چند جهت مزیت دارد. صرفه‌جویی در زمان و هزینه برای دریافت ویزا در دفعات متعدد از مزایای این ویزا می‌باشد. همچنین با داشتن این ویزا نگرانی از مشکلات عدم دریافت ویزا از میان خواهد رفت.
مدارک لازم برای دریافت ویزای کثیرالمسافره ایران(ویزای مولتی ایران) به شرح زیر است:
1- اصل نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
2- روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
3- تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه(
4- تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
5- کپی صفحات پاسپورت ورود و خروج ایران در طول یکسال گذشته
لازم به ذکر است که مدت زمان ارائه کد ارجاع (کد رفرنس) برای این ویزا طولانی‌تر از ویزای توریستی ایران خواهد بود.
مدارک لازم جهت اخذ روادید توریستی ایران:
1- مشخصات شخص دعوت کننده ( میزبان )
2- آدرس محل کار و منزل + شماره تماس محل کار و منزل
3- اسکن رنگی صفحه اول شناسنامه شخص دعوت کننده ( میزبان )
4- شماره ملی شخص دعوت کننده ( میزبان )
5- اسکن رنگی گذرنامه شخص دعوت شونده ( میهمان )
6- آدرس مکان اقامتی شخص دعوت شونده ( میهمان )
مدارک لازم جهت اخذ روادید تجاری ایران:
1- نام شرکت دعوت کننده
2- شماره ثبت شرکت دعوت کننده
3- موضوع دعوتنامه
5- آدرس و شماره تماس شرکت دعوت کننده
6- آدرس و شماره تماس منزل مدیر عامل
7- اسکن روزنامه رسمی دعوت کننده
8- اسکن دعوتنامه بر روی سربرگ شرکت به همراه مهر رسمی شرکت دعوت کننده
9- اسکن شناسنامه مدیر عامل شرکت دعوت کننده
10- اسکن گذرنامه شخص دعوت شونده ( میهمان )
 11- آدرس مکان اقامتی شخص دعوت شونده ( میهمان )
ویزای ایران برای اتباع خارجی در فرودگاه:
 برای دریافت ویزای توریستی ایران در فرودگاه، کشورهایی به غیر از اتباع کشورهای آمریکا، انگلستان، کانادا، کلمبیا، سومالی، بنگلادش، هندوستان، پاکستان، افغانستان، اردن و عراق میتوانند ویزای فرودگاهی ایران را دریافت کنند و کشورهای نام برده شده باید حتما قبل از ورود به ایران به کنسولگری ایران مراجعه کرده و ویزای ایران را دریافت نمایند .
 اتباع کشورهای مصر، گرجستان، بولیوی، آذربایجان، ترکیه، لبنان و سوریه میتوانند بدون ویزا ایران و فقط با داشتن گذرنامه معتبر، مهر ورود به ایران را دریافت کنند .
 ویزای مولتی ایران
کشور ایران دارای سه نوع ویزای مولتی میباشد.
1- ویزای مولتی سه ماهه کشورایران
2- ویزای مولتی شش ماهه کشور ایران
3- ویزای مولتی یکساله کشور ایران
اگر تمایل دارید بدانید میهمان شما کدام یک از انواع ویزای مولتی را دریافت خواهد کرد به این موارد توجه کنید:
افرادی که تا به حال ویزای مولتی نگرفته اند در اولین درخواست ویزای کثیرالمسافره خود فقط میتوانند ویزای سه ماهه مولتی ایران را دریافت کنند.
افرادی که دو بار ویزای سه ماهه کثیرالمسافره ایران را دریافت کرده باشند میتوانند ویزای مولتی سوم خود را به ویزای شش ماهه مولتی ایران تبدیل کنند.
مدارک ویزای توریستی ایران
جهت اخذ ویزای توریستی ایران باید مدارک زیر ارسال گردد:
1- تصویر صفحه اول پاسپورت میهمان (تصویر بهتر است با فرمت PDF ارسال گردد تا از کیفیت بالاتری برخوردار باشد)
2- تصویر صفحه اول شناسنامه میزبان (تصویر بهتر است با فرمت PDF ارسال گردد تا از کیفیت بالاتری برخوردار باشد)
3- شماره تماس محل زندگی و محل کار میزبان
4- آدرس محل زندگی و محل کار میزبان
 مدارک ویزای تجاری ایران
جهت اخذ ویزای تجاری ایران باید مدارک زیر ارسال گردد:
1- اسکن صفحه اول پاسپورت میهمان (تصویر بهتر است با فرمت PDF ارسال گردد تا از کیفیت بالاتری برخوردار باشد)
2- اسکن صفحه اول شناسنامه مدیر عامل (تصویر بهتر است با فرمت PDF ارسال گردد تا از کیفیت بالاتری برخوردار باشد)
3- اسکن روزنامه رسمی شرکت (تصویر بهتر است با فرمت PDF ارسال گردد تا از کیفیت بالاتری برخوردار باشد)
4- نامه دعوتنامه بر روی سربرگ شرکت (تصویر بهتر است با فرمت PDF ارسال گردد تا از کیفیت بالاتری برخوردار باشد)
نکته: در صورتی که نمیدانید چطور متن نامه دعوتنامه باید نوشته شود و به کدام اداره از وزارت امور خارجه خطاب شود با ما تماس بگیرید تا نمونه نامه برای شما ارسال کنیم.
اخذ ویزای ایران برای اتباع خارجی
جهت اخذ ویزای ایران برای اتباع خارجی باید مدارک مربوطه را ارسال نمایید تا نسب به اخذ ویزا اقدام گردد.
جهت اخذ ویزای توریستی ایران باید مدارک زیر را ارسال نمایید:
1- تصویر پاسپورت میهمان
2- تصویر شناسنامه میزبان
3-آدرس و شماره تماس منزل و محل کار میزبان
جهت اخذ ویزای تجاری ایران باید مدارک زیر را ارسال نمایید:
1- تصویر پاسپور میهمان
2- تصویر نامه دعوت نامه شرکت میزبان
3- تصویر روزنامه رسمی شرکت میزبان
4- تصویر شناسنامه مدیر عامل شرکت میزبان
 بنابراین بهتر است قبل از هرگونه اقدام که درآینده بار حقوقی خواهد داشت با یک وکیل متخصص (همانند کاری که افراد در کشورهای پیشرفته انجام می دهند) مشورت نمائیم تا جلوی خسارات آتی را بگیریم و در صورت بروز اختلافات قبل از اقدام حقوقی حتما با یک وکیل مشورت کنیم که چه بسی یک مشورت ساده و صرف هزینه ای اندک جلوی خسارات و راه های طولانی دادگاهها و اطاله وقت مان را بگیرد .
موسسه حقوقي بین المللی یسنا هميار و پشتيبان شماست.
در اين همياري چتر امنيت و اطمينان خاطر بر كليه روابط تجاري شما سايه انداز خواهد بود. ما با ارائه خدمات مشاوره اي و حقوقي تخصصي به شما همواره حقوق شما را تضمين كرده و به شما اين اطمينان خاطر را مي دهيم كه حق را مي شود محافظت نموده و در جريان رسيدگي آنرا احقاق نمود.